Herkeze merhabalar,suzuki bandit 600s kullanıcısıyım ve Vstrom a geçmeyi düşünüyorum,benim merak ettiğim sadece 2004 ve 2007 modeller arasındaki motor farkları,örneğin 2007 model silindir başına 2 buji olması ile daha önceki (2004 model)lerde silindir başına 1 buji olması performans veya yakıt yönünden ne gibi farklılıklar arzediyor ABS olayına hiç girmeyelim.
Ayrıca 2004 model eğer doğruysa 11000 km de sadece motor koruma demiri olan bir vstrom a 10500 YTL istiyorlar sizce bu rakam bu motosiklet için nasıldır ve alınabilirmi yoksa daha yüksek bir modele bakmakta fayda varmıdır ABS benim için okadar önemli ve mühim değil buna göre tavsiyelerinizi belirtirseniz sevinirim,vereceğiniz bilgiler için şimdiden çok teşekkür ederim.
Kendi düşüncemi size su şekilde açıklamakta fayda görüyorum
Ortalama 20 yıldır motosiklet sürücüsüyüm ve çok sık motosiklet değiştirmem keyif aldığım makinaları uzun yıllar kullanırım,model kıyaslamasını ve ABS olayını bu açıdan belirttim aralarında bariz farklar yok ise2004 model temiz ve düşük kilometreli bir vstrom u 2007 modele tercih edebilirim buda maddi imkanlar ile alakalı olduğu için.
Vereceğiniz bilgiler için tekrar teşekkür ederim