Ewet yagını yeni değiştirdim ama izmir Dikili deyim . İstanbul buraya cok uzak . Bu sekilde kullanmamda sakınca varmı ? Motoru calıstırdıktan 5 dakıka sonra kapatıp yeniden acarsam kayboluyor. İzmirde veya bunu duzeltebilecek bana yardımcı olacak birilerini tavsiye ederseniz cok sevinirim Tesekkurler ...
Arkadaslar Özel mesaj ile benden motorum hakkında bilgi isteyen bi arkadasımız ıcın ilk 1 haftalık izlenimlerimi sizinle paylasıyorum ...
Tabiki Sezai Rahmi bey motosiklet bir kulturdur bildigim veya bilmediğim bircok seyi bende sizin gibi motor duskunu arkadaslarımdan ogrendım . Oncelikle yasım 27 izmir dikili de oturuyorum bu zamana kadar 6 yıl honda kınetic - 5 yıl yamaha bws 100 scoter kullandım . Ardından gecen sene suzuki gn 125 bir vitesli motor aldım . Ne olduysu o anda oldu . Vitesli bir motor beni bastan basa değiştirmişti. 10.000 km suzuki gn 125 ile yol yaptım . Motosiklet.net sitesinde de bu motorla ilgili bilgim herseyi anlattım . Eşimle yaptıgımız gezilere yer verdim . Değiştirme sebebim uzun bir yol gitmeye calsıtıgımda korku ve guvensizlik cekmemdi. 100 km bi hıza cıktıgımda motorum zangır zangır sallanıyor ve ruzgardan alabora oluyordum . DL 650 aklımdan gecmeyen bi motordu . Uzerine hic arastırma bile yapmamıstım bir arkadasımın tavsıyesi uzerine satmakta olan 2004 model siyah 25000 km de bakımları yeni tamamlanmıs orjınal koruma demirli giwi cantalı ve suzuki bergama servisinin guvencesiyle motoru beyendım ve aldım . Bu tarz bir deneyime bircok motorcu arkadasım bile sarsınlıkla baktılar. 195 kilo cok cusseli bir yapısı olan DL uzerindekseniz aslında hicbiseyden korkmanıza gerek yok. Cok rahat ve cok seri bir makıne devirmeye calısanızda o sizi koruyor. On cam olayı mukemmel fırtınalı bir gecede bile ruzgarı hıssetmiyorsunuz. Su ana kadar 150 km yol yaptım ve 1 haftalık kullanıcıyım . İlk gunlerde korku vardı ıcımde ama sımdı icim icime sıgmıyor surekli gezmek motorumdan asagıya inmemek gelıyor icimden . Boyum 1.82 kilom 63 . Sporla ugrasan biriyim bacaklarınıza guvenmeniz lazım . Fiyat olarak ben 11000 ytl ye aldım . Kendi motorumu 3000 ytl ye verdim 8000 ytl lik bir fark vardı onun 5000 nakit 1500 unu kredi kartına 19 ay vade ile odedım . daha 1500 ytl borcum var . Satısı uzerime aldım 280 Ytl tuttu noter masrafları. Plakasınıda sımdı değiştirmek uzereyim. Eşim motora hayran kaldı . İlk gunler oda cok korkuyordu ama şimdi oldukça alıstı. 2 yeni lastik sparisi verdim
www.buzmotor.com sitesinden Anake aldım on ve arka toplam 500 ytl . Bugun yarın onlarıda taktırcam . Size tek kelime ile sunu soylemek isterim kac kişi ile karsılastıysam motordan anlayan hepsi en iyi tercihi yapmısın dıyorlar. Bu guven bana yetiyor . Saglıcakla kalın ...
[/URL][/IMG]