Herkese merhaba; Şubat ayında aldığım ve çok severek kullandığım 2010 model, henüz 13.900'km.deki V-Strom'umu ev alma planım olduğu için acil satmak durumundayım. 2010 model olup da bu km'de ve bu temizlikte DL650 sayılıdır herhalde, hiç bir kazası olmadığını da özellikle belirteyim; dosta gidecek bir araç tabiri vardır ya, aynen öyle. Ayrıca ev alma düşüncem olmasaydı uzun yıllar kesinlikle satmazdım.
Sahibinden com ilan linki: 231116516
Motoruma güveniyorum,özellikle DL650 arayan ve bu motoru seven birisinin almasını isterim, fiyatta biraz pazarlık payı var.
Şubat ayında yaklaşık fiyatlara mı almıştınız. İkinci el piyasasının makul olup olmadığını anlamaya çalışıyorum yanlış anlamayın motor arıyorum şu sıralar fiyatlarına hakim olduğum bir model değil.
arkadaşlar merhaba yardıma ihtiyacım var 2004 95000 km de olam motorum yatak sardı kızıl yatak yapılıyo biyel kolu yağ pompası vs. siparşleri verildi şu an tamırcide yan sanayi parça yapıp satmam için tamirci sürekli diretiyo bana yapalım sat abi diyo başkaları ile konuştuğumda ise saçmalama yap kullan diyo bi akıl verin
Selam beyler bu motor alinirmi yarin bakmaya gitmeyi dusunuyorum acil yorum bekliyorum
280441401
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:41 ----------
Selam beyler bu motor alinirmi yarin bakmaya gitmeyi dusunuyorum acil yorum bekliyorum
280441401
........Fren problemı bu kadar sorunlumu ? çözebilen yok mu ?.....
Merhaba arkadaşlar. bende DL650 alıcam inşallah araştırıyorum. 2006 model 48binde 19000tl 2005 model 60binde 17000tl yakında bulduğum motorlar. Sizce piyasa böylemi yoksa çokmu yazmışlar. Bu özellikteki motorlara en çok ne kadar verilir
maalesef sıfır fiyatlarının tırmandığı şu günlerde sezon açılışı ile ikinci elde nasiplendi..
tavsiyem,2006 yerine 2007 abs li modellere bakın,hem abs lilerin yakıt tüketimi de daha düşüktür..
ayrıca yüksek modelli yüksek km li motorlardan korkmayın,yeter ki sahibi bakımlarını aksatmamış olsun..
vstromların 300bin km hiç motor açmadan gittiğini yabancı forumlardan biliyoruz..