Acaba 2004 modelinde abs varmı arkadaşlar lütfen bilgi verirmisiniz teşekkürler

arkadaşlar bir resimde ben ekleyim istedim işte dl650 V-Strom un "V" si buradan geliyor.
![]()
cbf 600 abs ıle dl650 arasında gıdıp gelmekten beynım sulandı:=) ıkı motoruda kullanmıs bır arkadasımız warmı karsılastırma yapabılecek?
Alper doğru söze ne hacet. Haklısın.. CBF600 ile DL650 çok karşılaştırıldı. Çok yazıldı çok çizildi.. Geçen sene CBF600 aklımı ve seni çok meşgul etmişti. Yine de bir kaç kelam etmek isterim..
Honda CBF 600
Yere sağlam oturur, boyum 1.65-1.70 ise bunu al derim. 4silindirin sesi ve HP mükemmeldir. 250 km ye kadar hızlanması ivemelenmsi muhteşemdir. Yakışıklı ve karizmatik durur..
Ama;
Yakıtı fazladır. 2008'e kadar 4 silindiiri karbüratör besler.. Bu da 100 km de 1.0-1.5 lt DL ye göre ektra yakıt demektir. Yani her 100 km de yaklaşık 4-5 TL fazla yakıta ödersin.. Asfalttan çıkmaz bu motor.. Cadde motorudur. Safkan NAKED dir. Artçısı DL kadar olamasada rahattır..
Kısaca
HONDA CBF600 güzel motordur ama eksikleri vardır.. (Off Road Olmaması)
Suzuki DL650 V-STROM
210 km lik hız ile sport motor ruhu yanında çift silindiri ile cadde ve otoban konforu veriri.. Yükleme kapasitesinin genişliği artçı konforu ile tam bir TOURING ruhu da taşır. Yüksek tork eğrisi, yüksek karter ve şase ile de off road yeteneği iyidir. Kapalı yollarda yumuşak süspansiyonu geniş artçı selesi ile öndedir. Yakıtı dikkatli harcar.. 67Hp lık kuvvet yüksek hızlarda konforlu araç geçişini sağlar..
Kısaca
Bence Suzuki DL650 V-STROM eksiksiz negatif yönü olmayan bir motordur. Yani bence iyiden öte bir noktadır....
Yani V-Strom "SPORT ENDURO TOURING BİR MAKİNADIR".
Avrupa gezeceksem
CBF600 derdim..
Hem Avrupa hem Türkiye de hemde doğuya İran a giderdim dersem
V-Strom...
Sanırım anlaştık Alper Hocam...