suzuki chooper in yandan yemiş kreasyonu(resimli)

istanbul avcılar gümaşpala mah üzeri e-5 yanyolda arıza yapan bir asıl çinli fakat suzuki etiketli chooper.
motorun kaportasıyla oynamış.ve pert bir motor.
motora takviye yaptık banamısın demedi elektrigi alıyor fakar motor çalışmıyor .
neyse sahibi kamyonet çagırdıda.
bindirip götürdüler.
o sırada bizim kaportacı ustanın arabasına müşteri çıktı:p
arabayı sayemizde adam satın aldı ...:)
buyrun resimler

:bounce:

yorum yokmu arkadaşlar?....................

Son düzenleme:
artçı koltuğunun iptali güzel olmuş bence. Ben olsam çinli bir motora Suzuki yazısı yapıştırmazdım ama demek ki sahibinin zevki öyleymiş.. nedir bu motorun markası? söyleyebilecek var mı?

skygo bu yaw 2000 ytl ye satıyolar sıfırını. o direksiyonla nasıl kullanıyor acaba:silent:

Markası SKYGO 250.....Bence emek verilmiş...
Saygı duymak gerekir... Suzuki amblemini sevmiş, yapıştırmış..
Ve bu arma için konuşacak birileri varsa oda Suzuki Yetkilileri..

Benim hiç Suzukim olmadı..:pale:
Hondam hiç olmaz...:cherry:

Son düzenleme:
mıllet chooperlarını alcaltmaya calısır bu arkadas yukseltmıs ayrı bı zevk sahıbı

helal olsun adam hayalındeki motoru yapmaya çalışmış emek vermiş elinden geldiince negüzel keşke hepimiz hayalimizdeki motorsikleti alabilsek ama malum hayat şartları

evet bence saygı duymak lazım herkes ıstedıgı motoru alamaya bılıo adam en azından ıstedıgı motora benzetmeye calısmıs

SAYGI

motosikletin motoru pert olmuş. çalışmıyo ful arıza.
adamda zaten motordan anlatan biri gibi gözükmüyodu.konuştuklarından anladıgım kadarıyla.çamurlugu kesmiş filan olurmu öyle şey ya arkan bütün pislik olucak:cyclopsan

yok plakanın o sekilde durmasının espirisi arkadana psilik gelmesin :D
ugrasmıs adam emegine saglık ama gidonu öyle yapcagına farklı gidon alsa daha ii olmurmus

Adam o kadar uğraşmış didinmiş ortaya birşeyler çıkarmaya çalışmış ama Çin malı motorlara yapılan masrafa emeğe acıyorum doğrusu:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar