kardeşim bende iki aydır neden böyle deliksiz uyuyorum diyordum demek nöbette uyumuyorsun
ne komutanı len iki ayda komutanmı olunurmuş.. biz askerlik yapmadık ya ye bizi.. dur daha yeni gittin şimdiden şafak karalarsan işin var..
nasıl güzelmi birliğin. dediğim gibi torpillilerin yeri dimi?
cenab ı ALLAH sana tüm mehmetçiklerimize hayırlı tezkereler nasib etsin inşallah. amin.
arkadaslar dondum
herkese selamlar.
bılıyorsunuz bır hırsızlık olayı yasadım.
keyfınıze dıyecek yok
en yakın zamanda goruselım..:queen:
Siverek 107. Topçu alayından tüm dostlara selam!
Canım arkadaşlarım hepinizi çok özledim. Tabii motorla gezmeyi ve sohbetlerimizi de...
Şafak 116'ya düştü.
Burda keyfim gayet iyi, ayın 14.'ünde yeni birliklerimize dağıtıldık. Ben Tabur Karargah Bölüğü'nde uçaksavar kısım komutanı oldum. Geçen pazar usta birliğimizdeki ilk atışa da gittik. 25 mt. sıfırlama atışında 3'te 3 200 mt. yatarak destekli atışta da 3'te 2 vurdum. Anlayacağınız asayiş berkemalRahat uyuyabilirsiniz
Burda ben varım
Dostlarım, daha anlatacak çok şey var ama vakit dar çarşıya görevle çıktım. Dönmem gerekiyor. Lütfen ailelerinize ve tüm dostlara selamlarımı iletin. Kendinize çok iyi bakın. Sevgiler...
Oğuz, nam-ı diğer Foto-Moto
arkadaslar dondum
herkese selamlar.
bılıyorsunuz bır hırsızlık olayı yasadım.
keyfınıze dıyecek yok
en yakın zamanda goruselım..:queen:
Arkadaşlar selam, kısmetse perşembe günü izne geliyorum...
Hepinizi çok özledim...
Vedat'ım şimdilik çarşı cezası falan almadım şükür...
Görüşmek üzere...
herkese merhabalar, siteye uzun zamandir uyeyim ama biraz katilimim gec oldu malesef, umarim bi gun ben de bir etkiinliginize katilabilirim herkese kazasiz belasiz gunler
ne izni ya daha yeni gittin be kardeş
şaka şaka özledik seni. cuma akşamını bize ayırırsan toplanalım
:rendeer:
Tabiki dostum yaptığımız toplantılara istirak edebilirsin herkes davetlidir..:cat:
Evet biraz askerlik anısı dinleriz..:queen: