Suzuki Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ağlama Tarık geçti. Bu arada biberden ağzı yanan yoğurdu saldırarak yermiş

Siverek 107. Topçu alayından tüm dostlara selam!
Canım arkadaşlarım hepinizi çok özledim. Tabii motorla gezmeyi ve sohbetlerimizi de...
Şafak 116'ya düştü.
Burda keyfim gayet iyi, ayın 14.'ünde yeni birliklerimize dağıtıldık. Ben Tabur Karargah Bölüğü'nde uçaksavar kısım komutanı oldum. Geçen pazar usta birliğimizdeki ilk atışa da gittik. 25 mt. sıfırlama atışında 3'te 3 200 mt. yatarak destekli atışta da 3'te 2 vurdum. Anlayacağınız asayiş berkemal:) Rahat uyuyabilirsiniz:) Burda ben varım:) Dostlarım, daha anlatacak çok şey var ama vakit dar çarşıya görevle çıktım. Dönmem gerekiyor. Lütfen ailelerinize ve tüm dostlara selamlarımı iletin. Kendinize çok iyi bakın. Sevgiler...

Oğuz, nam-ı diğer Foto-Moto

Oğuz'um valla seni merak ediyorduk çok iyi oldu yazman bir ara telefonu verde arayalım

kardeşim bende iki aydır neden böyle deliksiz uyuyorum diyordum demek nöbette uyumuyorsun :)

ne komutanı len iki ayda komutanmı olunurmuş.. biz askerlik yapmadık ya ye bizi.. dur daha yeni gittin şimdiden şafak karalarsan işin var..

nasıl güzelmi birliğin. dediğim gibi torpillilerin yeri dimi?

cenab ı ALLAH sana tüm mehmetçiklerimize hayırlı tezkereler nasib etsin inşallah. amin.

kardeşim bende iki aydır neden böyle deliksiz uyuyorum diyordum demek nöbette uyumuyorsun :)

ne komutanı len iki ayda komutanmı olunurmuş.. biz askerlik yapmadık ya ye bizi.. dur daha yeni gittin şimdiden şafak karalarsan işin var..

nasıl güzelmi birliğin. dediğim gibi torpillilerin yeri dimi?

cenab ı ALLAH sana tüm mehmetçiklerimize hayırlı tezkereler nasib etsin inşallah. amin.

nöbette uyunur mu len oyarlar adamı, Senin nereni komutan yapcaklar Vedat... bizim askerleiğin hepsi 5 ay zaten adamlar yaşımıza başımıza hürmeten de olsa yaptılar kısımda rütbeli yok aslında ondan:p
Birlik fena değil de pek torpilli yeri olduğunu söyleyemem... Ya da torpilden başka bişey kastediyorsan o ayrı:p

kardeşim tüm askerlere ve ailelerine allah sabır versin diyorum

hepinizi çok özledim

öpüyorum

Ozz

arkadaslar dondum
herkese selamlar.
bılıyorsunuz bır hırsızlık olayı yasadım.
keyfınıze dıyecek yok
en yakın zamanda goruselım..:queen:

herkese hayırlı haftalar kazasız belasız.

cuma akşamı izmire gittim cumartesi döndüm. havaalanı otoparkına motoru bıraktım. motor sayesinde hem vaktinde hem hesaplı bir ulaşım yaşadım.

motosikletten otopark ücreti de almadılar. herkese tavsiye ederim.

oğuzcum anlaşılan motosiklet net sayesinde askeriyedende muhabbetimize devam edeceğiz. yazmadığın hafta sonu demek çarşı cezası almış diyecez ona göre..

serhatçim sana da tekrar tekrar geçmiş olsun kardeşim

tsk arkadaslar.
eve hırısz gırdı .gercı motorun anahtarıda calınmıstı ama motoru alacak zamanları olmamaıs anladıgım kadarıyla.
ne zaman bulusuyuruz arkadaslar ozledım sızleri.:cherry:

Siverek 107. Topçu alayından tüm dostlara selam!
Canım arkadaşlarım hepinizi çok özledim. Tabii motorla gezmeyi ve sohbetlerimizi de...
Şafak 116'ya düştü.
Burda keyfim gayet iyi, ayın 14.'ünde yeni birliklerimize dağıtıldık. Ben Tabur Karargah Bölüğü'nde uçaksavar kısım komutanı oldum. Geçen pazar usta birliğimizdeki ilk atışa da gittik. 25 mt. sıfırlama atışında 3'te 3 200 mt. yatarak destekli atışta da 3'te 2 vurdum. Anlayacağınız asayiş berkemal:) Rahat uyuyabilirsiniz:) Burda ben varım:) Dostlarım, daha anlatacak çok şey var ama vakit dar çarşıya görevle çıktım. Dönmem gerekiyor. Lütfen ailelerinize ve tüm dostlara selamlarımı iletin. Kendinize çok iyi bakın. Sevgiler...

Oğuz, nam-ı diğer Foto-Moto

Kardeş bizde seni ozledik, hayırlısıyla bitir gel hemen bir piknik filan yaparız(voleybollu filan:queen:)

arkadaslar dondum
herkese selamlar.
bılıyorsunuz bır hırsızlık olayı yasadım.
keyfınıze dıyecek yok
en yakın zamanda goruselım..:queen:

Serhatcim akşama görüşelim herkes müsaitse, geçmiş olsun..

Arkadaşlar akşama starbucksta kahve içelim birazda laflarız ne dersiniz?

Akşam gelemedim çok hastaydım. Daha doğrusu siz, siz olun içtiğiniz yediğiniz şeylerin son kullanma tarihlerine iyi bakın. Ben bakmadım yamuldum :). Akşam ne yaptınız anlatın bakalım

Arkadaşlar selam, kısmetse perşembe günü izne geliyorum...
Hepinizi çok özledim...
Vedat'ım şimdilik çarşı cezası falan almadım şükür...
Görüşmek üzere...

herkese merhabalar, siteye uzun zamandir uyeyim ama biraz katilimim gec oldu malesef, umarim bi gun ben de bir etkiinliginize katilabilirim herkese kazasiz belasiz gunler

Arkadaşlar selam, kısmetse perşembe günü izne geliyorum...
Hepinizi çok özledim...
Vedat'ım şimdilik çarşı cezası falan almadım şükür...
Görüşmek üzere...

ne izni ya daha yeni gittin be kardeş:p

şaka şaka özledik seni. cuma akşamını bize ayırırsan toplanalım
:rendeer:

herkese merhabalar, siteye uzun zamandir uyeyim ama biraz katilimim gec oldu malesef, umarim bi gun ben de bir etkiinliginize katilabilirim herkese kazasiz belasiz gunler

Tabiki dostum yaptığımız toplantılara istirak edebilirsin herkes davetlidir..:cat:

ne izni ya daha yeni gittin be kardeş:p

şaka şaka özledik seni. cuma akşamını bize ayırırsan toplanalım
:rendeer:

Evet biraz askerlik anısı dinleriz..:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar