Suzuki Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hepinizin bayramını kutlarım.
Bayramın 3. günü olan pazar dan bahsediyoruz değil mi? Yağmur yağmadığı takdirde buluşuyoruz.
O ne öyle hadi Ford'çuları gruba kabul ettik artık yuh ayıp Piaggio varsa grubun 2 km arkasından geleceksin.

Vedat ben yanıma yeterli miktarda yanık merhemi aldım artık elini rahatça yakabilirim. :pl:::angry2::

Bazılarımızıda bu gün BMW bakarken yakaladık yok öyle biz geziyorduk yanlışlıkla girdik demek ::eek:hmy::

Oğuz gördünmü Burgman tek başına gidiyordu vay anasını ne yapmış Suzuki.::150::

selam

tüm müslüman aleminin ve motorseverlerin
mübarek ramazan bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını temenni ederim

geziye katılamayacağım eşimin memleketi olan ağvada olacağım ve pazar akşamı dönüş yapmam gerekiyor...

saygılarımla....

sevgili arkadaslar yagmur olasılıgının pazar gunku durumu yuzde 80.
Bu anlamda motorlarla zorlanırsınız diye dusunuyorum. :)

Alırsın ford olursun lord... Bilmem anlatabildim mi:)

Ben de bunları paylaşmak istedim...
Gri olan tamer'in motor. Artık yok:king:

[IMG

[URL=http://imageshack.us]

soldaki Ben (ersel) ve sağdaki Tamer

Bursa dönüş. Yukarıdan görünüm.

fotograflar çok güzel, paylaştığın için teşekkür ederim üstad. ALLAH kazadan beladan korusun...

İçim eridi resimlere ooof ooof;

ielts sınavını geçicezde
avustralya 'ya gidicezde
okula başlıcazda
yerleşicezde
motor araştırığ uygun fiyata alıcaz
ölme eşşeğim ölme :pale:

herkese hayırlı haftalar diliyorum..

iyi ki işe gelmek var mış...:)

alırsın ford, olursun zort diil miydi?

çok güzel yağdı yağmur. lazımdı da hani.
Hayırlı işler herkeze. herşey yeniden başlıyor.

çok güzel yağdı yağmur. lazımdı da hani.
Hayırlı işler herkeze. herşey yeniden başlıyor.

evet abi gezemedik fazla ama olsun, rahmete hasret kaldık.

gerçi serhatin sayesinde ikinci gün gezdik biraz. sağol serhatçim:rendeer:

ya serhatçim sen can a ne vaad ettin adam iki gündür başımın etini yiyor. size gitmek için..

Son düzenleme:
arkadaşlar muhabbetinizi bölmüş gibi oluyorum ama size bi sorum var ben majesty kullanıyorum yaklaşık 3 aydır kalkışlarda benim motorum çok zorlanıyo devir yükselmesine rağmen hızlanmıyo motor belli bi sürate ulaştıktan sonra kendine geliyo acaba suzuki de böle bi olay varmı servis debriyaj balatımın bittiğini söyledi acaba değiştirince düzelirmi dersiniz

arkadaşlar muhabbetinizi bölmüş gibi oluyorum ama size bi sorum var ben majesty kullanıyorum yaklaşık 3 aydır kalkışlarda benim motorum çok zorlanıyo devir yükselmesine rağmen hızlanmıyo motor belli bi sürate ulaştıktan sonra kendine geliyo acaba suzuki de böle bi olay varmı servis debriyaj balatımın bittiğini söyledi acaba değiştirince düzelirmi dersiniz

Suzuki'de de buna benzer sorun tabii ki olur çalışma mantığı aynı fakat parçaların şekilleri farklı balata tamburun içine tutunamadığı için boşa döner bir süre sonra yakalar balatanın değişmesi durumu çözer ancak yetkili servisinde debriyaj sistemini komple bir kontrolden geçirtmeni öneririm

Suzuki'de de buna benzer sorun tabii ki olur çalışma mantığı aynı fakat parçaların şekilleri farklı balata tamburun içine tutunamadığı için boşa döner bir süre sonra yakalar balatanın değişmesi durumu çözer ancak yetkili servisinde debriyaj sistemini komple bir kontrolden geçirtmeni öneririm

çok teşekkür ederim yardımın için debriyaj için para biriktirmeye başlasam iyi olucak demekki
:cat:

evet abi gezemedik fazla ama olsun, rahmete hasret kaldık.

gerçi serhatin sayesinde ikinci gün gezdik biraz. sağol serhatçim:rendeer:

ya serhatçim sen can a ne vaad ettin adam iki gündür başımın etini yiyor. size gitmek için..

kediden bahsetmistim ondan dolayıdır.
Gelin kardesım basım ustunde.
Yalnız sen degıl buradakı tum arkadaslar davetlımdır.:cat::cat:

kediden bahsetmistim ondan dolayıdır.
Gelin kardesım basım ustunde.
Yalnız sen degıl buradakı tum arkadaslar davetlımdır.:cat::cat:

serhat, sayende bizde kedi aldık ama biraz büyükçe..

arkadaşlar son günlerde gerçekleşen motosiklet kazalarını bir uyarı olarak alıp, motosiklet eğitimine gitmek için bir sebep olarak görelim.

ben kesinlikle motosiklet eğitimi almayı becerimi geliştirmeyi düşünüyorum. gelin bu işi birlikte yapalım
bu hafta işim var gelecek hafta bilmem ne diyerek, hayatımızı tehlikeye atmayalım.

Son düzenleme:
Arkadaşlar, burgman yolunda ilk adımımı attım ve bugün B ehliyetini aldığım sürücü kursumla görüşerek B + A2 talebinde bulundum, aralık ayında sınava giriyorum motosiklet için ve ocak ayında 2. ehliyetimi almış oluyorum...

Çok mutluyum :)

Arkadaşlar, burgman yolunda ilk adımımı attım ve bugün B ehliyetini aldığım sürücü kursumla görüşerek B + A2 talebinde bulundum, aralık ayında sınava giriyorum motosiklet için ve ocak ayında 2. ehliyetimi almış oluyorum...

Çok mutluyum :)

arkadaşım biz yapmadık ama çok şanslıymışız.
belki sen o kadar şanslı değilsindir.

o yüzden kesinlikle ehliyetten çok daha önemli olan motosiklet eğitimini almanı öneririm.

motor eğitimini kurs vermiyormu? yani bu konuda daha dikkatli olmam gerektiğini biliyorum ve kursun verdiği tüm olanakları değerlendirmeyi düşünüyorum. Ders kaçırmak gibi bir durumum yok fakat motor eğitimi biraz kız işi gibi ya :) nasıl eğiticekler beni merak ettim :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar