bu pazar alinazık ınde dedigi gibi saganak yagmur var.
Bayramdan sonraya yapmamız daha iyi olacak gozukuyor.
Yeni motorun hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler..
Harika olur serhatcim, pazar uygundur banada..
Belgrad olabilir yada polonezköy taraflarına gidebiliriz.. Esas rumeli fenerinin orda çok güzel yerler var deniz de biliyor..
Dumanla da iletişim kurabiliriz ama
Tarık'çığım bizim niyetimiz bayramda İstanbul yakını biyerlere kaçmak ama Ağva tarafında yer kalmamışBi organizasyon yapsak iyi olur ama rezervasyon yapmak için sanırım geç kaldık
ale:
Senin aklına gelen bi alternatif var mı?
Evet Tarık haklı güzel yerler var ama birazda oraları bilmek gerekiyor. Ben mors alfabesi öğreniyorum selektörlerle haberleşiriz :cherry: mors alfabesi bilmeyen grup sürüşünde işi yok öğrenin kardeşim.:wiinkk:
Şenol abi hayırlısı olsun artık 650 lerin süslediği resimleri görmeye başlayacaz.
Serhat gelemez onun motoru yok satmasaymış banamı sordu satarken :mrgreen:
Gezi yaparsak Oğuz'dan saklıyoruz bizden habersiz Ağva'ya plan yapsın olmazsa gel bize takıl yok kardeşim sana üçkağıt yapacam Tekirdağa gidecez diyecem saatide geç verecem sen arayınca Tekirdağ'dayız diyecem (aslında orada olmayacaz) bas gel otoban çıkışında bekliyoruz diyecem sanada :queen::queen:
Bırak bu işleri sankim motorun var basarsın sileceğe çalışır allahın Ford'çusu![]()
bir fikirde benden olsun.. pazar günü bizim yazlığa gidip mangal yapalım. ne dersiniz?
isteyen motoruyla isteyen arabasıyla gelsin.
3 creativefx (yeni motoruyla)![]()
3-creativexKısmetse bizde geliyoruz..
1- Vedat Arpacı
2-Foto-Moto + Eşi
bu pazar mı? yoksa bayramdan sonra ki pazar mı?
bu arada ben arabayla geleceğim. malum çocuklar
Bu pazar, bu pazar.... Bi dahaki pazar da başka bir organizasyon yaparız inşallah!:cat:
tamam ozzcum. pazar günü kumburgazda bizim yazlıktayız o zaman.. mayoları şortları unutmayın.
inşallah hava güzel olur.