Suzuki Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bu pazar alinazık ınde dedigi gibi saganak yagmur var.
Bayramdan sonraya yapmamız daha iyi olacak gozukuyor.

Yeni motorun hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler..

Harika olur serhatcim, pazar uygundur banada..
Belgrad olabilir yada polonezköy taraflarına gidebiliriz.. Esas rumeli fenerinin orda çok güzel yerler var deniz de biliyor..

Evet Tarık haklı güzel yerler var ama birazda oraları bilmek gerekiyor. Ben mors alfabesi öğreniyorum selektörlerle haberleşiriz :cherry: mors alfabesi bilmeyen grup sürüşünde işi yok öğrenin kardeşim.:wiinkk:
Şenol abi hayırlısı olsun artık 650 lerin süslediği resimleri görmeye başlayacaz.

Serhat gelemez onun motoru yok satmasaymış banamı sordu satarken :mrgreen:
Gezi yaparsak Oğuz'dan saklıyoruz bizden habersiz Ağva'ya plan yapsın olmazsa gel bize takıl yok kardeşim sana üçkağıt yapacam Tekirdağa gidecez diyecem saatide geç verecem sen arayınca Tekirdağ'dayız diyecem (aslında orada olmayacaz) bas gel otoban çıkışında bekliyoruz diyecem sanada :queen::queen:

Bırak bu işleri sankim motorun var basarsın sileceğe çalışır allahın Ford'çusu:p

Son düzenleme:

serhatçim zaten bayram sonrası hafta sonu değilmiy di?

Bırak bu işleri sankim motorun var basarsın sileceğe çalışır allahın Ford'çusu:p[/QUOTE]

deniz. abi sen gelme yoksa gülmekten yolda tehlikeye atacan bizi

Son düzenleme:
Dumanla da iletişim kurabiliriz ama:p

Tarık'çığım bizim niyetimiz bayramda İstanbul yakını biyerlere kaçmak ama Ağva tarafında yer kalmamış:( Bi organizasyon yapsak iyi olur ama rezervasyon yapmak için sanırım geç kaldık:pale:

Senin aklına gelen bi alternatif var mı?

Mustafanın da dediği gibi yağmur bozuyor bizi kardeş ama bayramdan sonraki h.sonu polonezköyde güzel bir yer var, turizmci bir arkadaş var o sureklı polonezkoy tarafına organızasyonlar yapıyor onunla konuşuyorum bizim için orayla konusup fiyat alıcak.. Hepimize uyarsa oraya gidebiliriz..

ya keşke hiç tanımasaydım. çanakkalede tanışmıştık hatırlarsanız, şehitlik girişinde bir süre sohbet etmiştik kendisiyle.. iki gündür çook üzgünüm.

necdet gül ruhuna el fatiha..

çanakkaledeki resmini buldum. sol alt köşede mavi çizgili montlu olan.

Allah rahmet eylesin, Allah geride kalanlarına sabır versin.

Serhatcim ben bakınıyorum sağa sola, hem senin motorun yok nasıl geliceksin ki arabalıları almıyoruz biliyorsun:p:p
Başım üstünde yerin var..

Bu arada sizlere küçük bir fıkra:p:p
Eve zamanindan erken donen koca karisini yatakta en iyi arkadaslarindan biri ile yakalar.Adam hic bozuntuya vermeden ve sogukkanlilikla silahini ceker ve arkadasini vurur.
Kadin yatakta soyle dogrulur:
--Bak bu sekilde davranmaya devam edersen hic arkadasin kalmayacak.

Evet Tarık haklı güzel yerler var ama birazda oraları bilmek gerekiyor. Ben mors alfabesi öğreniyorum selektörlerle haberleşiriz :cherry: mors alfabesi bilmeyen grup sürüşünde işi yok öğrenin kardeşim.:wiinkk:
Şenol abi hayırlısı olsun artık 650 lerin süslediği resimleri görmeye başlayacaz.

Serhat gelemez onun motoru yok satmasaymış banamı sordu satarken :mrgreen:
Gezi yaparsak Oğuz'dan saklıyoruz bizden habersiz Ağva'ya plan yapsın olmazsa gel bize takıl yok kardeşim sana üçkağıt yapacam Tekirdağa gidecez diyecem saatide geç verecem sen arayınca Tekirdağ'dayız diyecem (aslında orada olmayacaz) bas gel otoban çıkışında bekliyoruz diyecem sanada :queen::queen:

Bırak bu işleri sankim motorun var basarsın sileceğe çalışır allahın Ford'çusu:p

Ulen sizden gizli plan yaptığım yok, hanım istedi gidelim diye ben de bi yokla bakalım yer var mı otellerde dedim. Plan dediğin bundan ibaret. Hem sen bensiz bi yere gidemezsin. Kimle uğraşıcan yoksa:queen::p

Şaka şuka bi tarafa arkadaşlar bayramda bişeyler yapalım: gezi, piknik ne olursa:) Fordçular da gelsin:)

savulllüünnn ne oluyor benim yoklugumda burada.
Bakın sonra ah mangalı koyacak yer yok
Ya benım kaskı arabaya koyalım
Ya yagmur yagdı ıkı dakka arabada oturayım usudumm:)
Anlamam hicbirinizi almam bak ....

Bu arada haberiniz yok galiba ozzzz bana hediye piaggio 500 abs aldı naberrr...

bir fikirde benden olsun.. pazar günü bizim yazlığa gidip mangal yapalım. ne dersiniz?

isteyen motoruyla isteyen arabasıyla gelsin.

bir fikirde benden olsun.. pazar günü bizim yazlığa gidip mangal yapalım. ne dersiniz?

isteyen motoruyla isteyen arabasıyla gelsin.

Fena fikir değil aslında, Biz C.tesi'den B.Çekmece'ye gideriz kayınvalidelere, oradan geliriz. Bence olur. Listeleyelim:)

1- Vedat Arpacı
2-Foto-Moto + Eşi

Kısmetse bizde geliyoruz..

1- Vedat Arpacı
2-Foto-Moto + Eşi[/QUOTE]
3-creativex
4-tarikiko artı eşi (artı işaretini bulamadım:pr: )

Oğuz yeni motor alınca sözünü unutmuyorsun dimi.............

Kısmetse bizde geliyoruz..

1- Vedat Arpacı
2-Foto-Moto + Eşi
3-creativex
4-tarikiko artı eşi (artı işaretini bulamadım:pr: )

Oğuz yeni motor alınca sözünü unutmuyorsun dimi.............[/QUOTE]

Unutur muyum hiç kardeşim binersiniz sıradan, maksat bana bişey olmasın:p

Selam dostlar, kaldığımız yerden devam :queen:

Bensiz düğün olmaz, listeye kendimi ekledim;

1- Vedat Arpacı
2-Foto-Moto + Eşi[/quote]
3-creativex
4-tarikiko artı eşi (artı işaretini bulamadım )
5-Erkan

Serhatçım, bu sefer kaburga kırmak yok inş. :rendeer:

istanbulun havası belli olmaz derler.. belki bize de bir sürpriz yapar..

yaa yağmur da çook lazım. ALLAH hayırlısı neyse onu versin.

Arkadaşlar Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım. Size ve ailenize mutluluk ve bereket getirmesini dilerim.

Oğuz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar