salata
...............25 character
Barış seni bu topic de cok dolasır gördüm bu günlerde..:cherry: Sende her sym ci gibi sonunda dogru yolu bulcan galiba ama Burgman a asla düşündüğün gibi şeyler yaptrmayız haberin ola..:bounce: :cherry: :cherry: :cherry:
Barış seni bu topic de cok dolasır gördüm bu günlerde..:cherry: Sende her sym ci gibi sonunda dogru yolu bulcan galiba ama Burgman a asla düşündüğün gibi şeyler yaptrmayız haberin ola..:bounce: :cherry: :cherry: :cherry:
abicim gelip salata olayım dedim:cherry:
yakında burgman görünümlü sym de yapabilirim...
Ya bırak allaşkına paşam bütün burgmancılar DL ye geçiyor...
Naparsan yap mal belli..![]()
Maalesef sadece 1 kişi..İstisnalar kaideyi bozmaz..:cherry: :cherry:
arkadaslar cok mutluyum fuardan burgman 400 aldım.yarın sabah teslim alıyorum.bu gece uyku yok.gecen yıl mondial 150 zat kullanıyodum.dert ustune dert servisten cıkmadım motordan sogudum bu sene ele para da gecınce fuara gittim aldım geldim.en buyuk hayalim gercek oldu. Ancak yeni modelle ilgili hic bi yerde ayrıntılı bilgi bulamıyorum.mesela bagaj hacmi kuculdumu 2 kask sıgarmı deri ceket almak istiyorum o da sıgarmı bu ve buna benzer pek cok bilgi lazım bana lutfen su caylak burgmancıya yardımcı olun
Çaylak hoşgeldin aramıza, hayırlı olsun.
Gülegüle kullan.
Çaylak dedim kusura bakma, aslında ben senden de çaylağım. Sıfır tecrübeyle gittim Burgman aldım hala binicem diye savaşıyorum...
Forumda tecrübeli arkadaşlar var. Onlar sana bilgi verecektir.
Omurilik hoşgeldin aramıza... Motorun hasını almışsın. Hayırlı uğurlu olsun.
Allah kazadan beladan saklasın. İyi günlerde kullan.