Suzuki Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
salata
...............25 character

Forumdan Uzaklaştırıldı
salata
...............25 character

Barış seni bu topic de cok dolasır gördüm bu günlerde..:cherry: Sende her sym ci gibi sonunda dogru yolu bulcan galiba ama Burgman a asla düşündüğün gibi şeyler yaptrmayız haberin ola..:bounce: :cherry: :cherry: :cherry:

Barış seni bu topic de cok dolasır gördüm bu günlerde..:cherry: Sende her sym ci gibi sonunda dogru yolu bulcan galiba ama Burgman a asla düşündüğün gibi şeyler yaptrmayız haberin ola..:bounce: :cherry: :cherry: :cherry:

abicim gelip salata olayım dedim:cherry:
yakında burgman görünümlü sym de yapabilirim...

Ya bırak allaşkına paşam bütün burgmancılar DL ye geçiyor...

Forumdan Uzaklaştırıldı
estağfurullah ben aldım ama aldıktan sonra K7'yi öğrendim. Benim durumum daha vahim yani :)
2007 Model Burgman 400 cc. 2006'dan farklı; değişti yani

Omurilik hoşgeldin aramıza... Motorun hasını almışsın. Hayırlı uğurlu olsun.
Allah kazadan beladan saklasın. İyi günlerde kullan.

2007 AN 400 aldım

arkadaslar cok mutluyum fuardan burgman 400 aldım.yarın sabah teslim alıyorum.bu gece uyku yok.gecen yıl mondial 150 zat kullanıyodum.dert ustune dert servisten cıkmadım motordan sogudum bu sene ele para da gecınce fuara gittim aldım geldim.en buyuk hayalim gercek oldu. Ancak yeni modelle ilgili hic bi yerde ayrıntılı bilgi bulamıyorum.mesela bagaj hacmi kuculdumu 2 kask sıgarmı deri ceket almak istiyorum o da sıgarmı bu ve buna benzer pek cok bilgi lazım bana lutfen su caylak burgmancıya yardımcı olun

Çaylak hoşgeldin aramıza, hayırlı olsun.
Gülegüle kullan.
Çaylak dedim kusura bakma, aslında ben senden de çaylağım. Sıfır tecrübeyle gittim Burgman aldım hala binicem diye savaşıyorum...:)
Forumda tecrübeli arkadaşlar var. Onlar sana bilgi verecektir.

Bagaj hacmi aksine büyüdü ancak bana K7 lerde küçülmüş gibi geldi :) 2 kask 1 mont zincir, lastik spreyi gibi ıvır zıvırları rahatça alır ben kendimden örnek vereyim benim yakışıklı bir İrlanda Seter köpeğim var ona en büyük boy kuru mamalardan alıyorum 18kg luklardan bilen varsa neden bahsettiğimi anlar ancak çimento torbası gibi bişey düşün bu bagaj onu rahatlıkla alıyor 1-2 de ufak alışverişini koyabiliyorsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaslar cok mutluyum fuardan burgman 400 aldım.yarın sabah teslim alıyorum.bu gece uyku yok.gecen yıl mondial 150 zat kullanıyodum.dert ustune dert servisten cıkmadım motordan sogudum bu sene ele para da gecınce fuara gittim aldım geldim.en buyuk hayalim gercek oldu. Ancak yeni modelle ilgili hic bi yerde ayrıntılı bilgi bulamıyorum.mesela bagaj hacmi kuculdumu 2 kask sıgarmı deri ceket almak istiyorum o da sıgarmı bu ve buna benzer pek cok bilgi lazım bana lutfen su caylak burgmancıya yardımcı olun

Hayırlı olsun.Tahmin ediorum dün gece toplamaya çalıştıkları K7 lerden biri senin..:cherry: Ama aksama anca binersin galiba ..zira plakalar aksama ancak gelir..:wiinkk:
S&S

yeni motor alan arkadaşlar hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler

Çaylak hoşgeldin aramıza, hayırlı olsun.
Gülegüle kullan.
Çaylak dedim kusura bakma, aslında ben senden de çaylağım. Sıfır tecrübeyle gittim Burgman aldım hala binicem diye savaşıyorum...:)
Forumda tecrübeli arkadaşlar var. Onlar sana bilgi verecektir.

merak etme kardesim yalnız değilsin, bende sıfırdan gittim burgman aldım ama hiç pişman değilim :)

Omurilik hoşgeldin aramıza... Motorun hasını almışsın. Hayırlı uğurlu olsun.
Allah kazadan beladan saklasın. İyi günlerde kullan.

saolasın hocam.

çaylak motorcu sen de aramıza hoşgeldin. Ben daha motorumu alamadım bile bana Salı akşamı diyor NBC. Sevkiyatta problem mi ne olmuş? Heyecanını iyi anlıyorum. Acele etme bence iyice incele, tart öyle kullan. Ben motoru aldıktan sonra en az 1 saat orada hem motoru inceleyeceğim hem de kullanma kılavuzunu iyice inceleyeceğim. Sana da tavsiye ederim.
saygılar herkese

ilk internette görmüştüm beğenemiştim ama fuarda görünce dayanamadım aldım bende pişman değilim....yine görsem yine alırım :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar