yeni kasa burgman hakkında ne diyorsunuz eskisimi yenisi mi
r:
r:
mevlid kandiliniz kutlu olsun..hayırlara vesile olsun... kazasız belasız sürüşler dilerim kardeşlerim
Arkadaşlar,
Altan motor (Anadolu'da olduğundan) ve Fevzi Usta (Maslak) dışında bir ÖZEL Suzuki servisi tavsiye edebilecek olan var mı? Şöyle samimi, güvenilir...? Çok acil ihtiyacım var!![]()
merhaba arkadaşlar,
yeni bir burgman 400 kullanıcısı olarak sanırım aranıza katılıyorum, istanbulda ikamet ediyorum daha fazla ne anlatabilirim bilmiyorumve sorumu soruyorum...
motoruma alarm taktırmayı düşünüyorum, taktırmamı önerirmisiniz, önerirseniz ne taktırayım birde aşağıdaki linkteki alarmı incelerseniz yorumlarınızı bekliyorum.
şimdiden teşekkür ediyorum, hayırlı olsun...
alarmın linki http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=253701&productid=otm341425
Sevgili mustafa kardesim..
Yeni kaskın hayırlı olsun..Ama nolan almasamaydın acaba diede düşündüm..:silent: Neyse güle güle kullan..:rendeer:
İlgin için teşekkür ederim paşam...
motorum 2000model 2001 trafige cıkışlı anlayacağınız üzere 2. el aldım...
alarm işini dediğin gibi yapmaya çalışıcam ama evim floryada o yuzden altan motor biraz uzak kalıyor bana önümüzdeki günlerde bi cumartesi günü gelmeye çalışıcam... cumartesi günleri çalıştığım için oraya gelmem sıkıntı şu aralar...
tekrar görüşmek üzere... iyi tatiller...