GÜNAYDIN
İYİ HAFTALAR :rendeer:
ARKADAŞLAR BAYRAK KONUSUNU UNUTTUK O AKŞAM
BU KONU HAKKINDA GÖRÜŞLERİ OLANLAR BİLDİRSİN LÜTFEN
NASIL BİRŞEY LER YAPALIM
ORTAK VE AYNI OLMASI KANAATİNDEYİM
YANİ AYNI BOY BAYRAK VE AYNI YERLERE TAKILMALI BENCE :cat:
QUOTE]
Bayrak konusunda önerileri olan varsa zamanıdır arkadaşlar..
Günaydın arkadaşlar, Paşam cumartesileri yer belli demişsin gerçekten belli ama lastiklerim eskidi be yaw ilk günden

Şu altan motoru el birliğiyle yakın bir yerleremi çeksek ne
Valla şart! Bizide düşünün biraz, ortaya biryere olsun, boğaz köprüğünün ayağına uygun olur bence..:cat:
Arkadaşlar, yarın akşam nihayet motosikletimi almaya gideceğim. Saat 20:00 gibi NBC motorda olacağım... Kimler benimle gelebilir

Ben kullanamayacağım da
Gelecek herkesle yarın akşam 20:00'da NBC'de buluşalım
Oğuz...
Oğuz haırlı uğurlu olsun. İyi günlerde, kazasız belasız kullan inşallah.
Bu akşam bende aranıza katılmak istiyordum ama bu soğukta karşıya geç, gece Florya'ya tekrar geri dön, Çanakkale öncesi şifayı kapmayalım dedim :wiinkk:
Sağolasın da abicim burdaki arkadaşlar hep karşıda buluşuyo, zaten bizim mabette namı değer Altan motor karşıda. Avrupa yakasında biraz adam toparlamamız lazım yoksa öksüz kalacaz. Olmuyo abicim olmuyo ya buralarda...
Avrupa yakasında bende varım Tirevul, ben Florya'dayım. Arkadaşımada Burgman ayarlayabilirsek ahanda size Avrupai Burgmancılar :queen:
seninle tanıştık mı hatırlamıyorum ama
buradaki bazı kullanıcılarla tanışmışlığım var ondan dolayı buraya yazdım
bizim topice yazacak birşey yok ki aldık biniyoruz arıza yok eeeee ondan dolayı motorun karmasını da bozmamak için fazla müdahale etmiyoruz...
böyle başka topiclere sataşıyoruz.
(ilk tercihim burgman değil paşam alınma ama honda daha hoş heliyor gözüme)
yoksa
S-ym sahibi "motorunu övmez" zaten övülmüştür aldığında....,
s-ym sahibi "burgmancıları sever" hoş mondialcileri de sever her motor kullananı sever
Derwish selam, seninle daha evvelden tanışıyoruz.. Mondialci olarak (namı dieğer Boncuk) :bounce:
Saygılar, sevgiler :rendeer:
Erkan