Suzuki Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
.............................
.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Oğuz, endişelenme orada olacağız. Ve hatta motoruna ilk binen olmak için çöp çekmemiz gerekecek. Baklavalar yanında eşantiyon olacak.

:cherry: O çöp çoktan çekildi haberin yok galiba..:cherry: :cherry:
Haa millet bu arada malum yerde çanakkale gezisiyle ilgili acayip detay var haberiniz ola..!!:)

S&S

Forumdan Uzaklaştırıldı
Oguz bence sen son defa bi ara check et konuyu..Malum..sonucta yasanan olaylar var..:cherry: alamama durumunda üzülmeyelim..:wiinkk:
S&S

SELAM
iki gündür giremedim sayılır. okumaya başladım ben bir sayfayı okuyamadan forum bir sayfa doğuruyor..:)

canbarlas aramıza hoşgeldin sende girdin burgman delilerinin arasına yaww....
kazasız sürüşler

saygı ile

beyler ben yine biraz erken nbc de olacağım, hadi siz de erken çıkın biraz, oğuz gelmeden motorun rodajını bitirelim....
görüşürüz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
beyler ben yine biraz erken nbc de olacağım, hadi siz de erken çıkın biraz, oğuz gelmeden motorun rodajını bitirelim....
görüşürüz...

Anlaşıldı...ben simdiden gidiim bari..:cherry:

selam

elkordobest aramıza hoşgeldin iyi vakit geçirirsin inşallah.. bu arada makina hayırlı olsun tekerine taş değmesin kazasız sürüşler...

foto-moto bugün ben orada olamayacağım malum ev işleri ufak çapta bi tadilatım varda malum ustaları ancak akşam çalıştırabiliyorum...kusura bakma inan orada olmak isterdim...

stingrayx burgman profili çok güzel olmuş tek kelime ile mükemmel on beşinciyi de ben yazmak isterim...

15-Burgman sahibi grup içerisinde illaki şimdilik bir tane de olsa xenon lu bi arkadaş arar.

canbarlas aramıza hoşgeldin sefalar getirdin burgman ailesi ne kadar genişledi yaww.

saygılar...

Bırakınnn len motorumu yettiiim...:)

Beyler NBC'de görüşürüz ben çıkıyorum....

Son düzenleme:
Geliyorum kısmetse Oğuz.
Derwish SYM sahibi ile ilgili yazdıkların güzel de niye Burgman başlığında yazdığını anlamadım. Senin de içinde Burgman aşkı var kabul et :)

Son haliyle Burgman Sahibi Profili

1- Burgman sahibi araba nerde, para nerde, araba nerde der.
2- Burgman sahibi kendi elciğini kendi yapar üzerine ledlerini takıp Golwing imajına taş çıkarır.
3- Burgman sahibi keyfi sever hız yapmaz.
4- Burgman sahibi duyarlıdır. Burger King otoparkını işgal ettiğini anlayınca kapalı otoparka gider. Fotoğrafını çektirir forumuna koyar.
5- Burgman sahibi Anadolu yakasında oturur.
6- Burgman sahibi Cumartesileri Altan Motor'a gidip gözleme yer.
7- Burgman sahibi aksesuara meraklıdır. Sürekli araştırma yapar.Interneti sever.
8- Burgman sahibi mevlana gibidir. Herkesi burgman'ı olsun olmasın arasına kabul eder.
9-Burgman sahibi sert geyiği sevmez keyifli muhabbet taraftarıdır.
10- Burgman sahibi gideceği yere mutlaka koordinatlarıyla gider. Grubunda mutlaka GPS kullanan biri vardır.
11- Burgman sahibi "parçası pahalı" laflarına sadece gülüp geçer..
12- Burgman sahibinin unuttuğu laflar vardır.mesela
" kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş"
13- Kısacası Burgman sahibi olmak ayrıcalıktır. Biz buna kısaca "BURGMAN VE diğerleri" diyoruz..
14- Burgman sahibi diğer topiclere girip kendi motorunu övmez, çünkü diğer motor kullanıcılarının zevlerine saygılıdır. Diğer motorlarla kendi motorunu kıyaslamaz asla aşağılamaz. Sadece kendi makinesini sevenlerin arasında motorunu över.

Sevgili Stingrayx, peki bizim konumumuz necidir, :p hatay da ikamet eden biri olarak.sevgiler.

Arkadaşlar gözünüz aydın, AN 125 (küçük kardeş burgman)bayilerde görücüye çıktı. Fiatı 3.300 ytl sanırım.

Sevgili Oğuz bu baklavadan bize yokmu, hayırlı uğurlu olsun kazasız sürüşler.sevgiler

Son düzenleme:
Yiktin beni abicim kirkta yilda bir su alemde resmimiz olsun dedik :(
Canin sağolsun abicim hörmetler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar