Suzuki Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Of ulen off..nası ama:cherry: Alemin kralı bu motordur..VArmı aksini iddia eden..!!!:cherry:
S&S

arkadaşlar lütfen konaklama listesini kontrol edin otele fakslanacak.

Mert Soyadına ihtiyaç var.
Erkan beraberinde gelecek arkadaşların isim ve soyadlarına ihtiyaç var.
Serhat senin de beraberinde gelecek arkadaşların isim ve soyadlarına ihtiyaç var.

Bu eksiklikleri lütfen tamamlayalım.
Sevgiler

Merhaba arkadaşlar,

Erkan Eren
Volkan Toplular
Tarık Alemdağ

Göürşmek üzere :rendeer:

Of leeen off bu haftada lato oynıyamadık:pr:

ne güzelde yakışmış 650 nin üzerine

alicanabizf0.jpg
[/URL][/IMG]

:cherry: :cherry: :cherry: :cherry:

Sayfanın dibinde kalmasın yenileyim:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaw yapma tam unutuodum...:pr:
S&S

iyi akşamlar arkadaşlar;
canbarlas hoşgeldin aramıza alican abi foto hakkında yorum yapmama gerek yok sanırım herşey ortada kusursuz harika:cat:
oğuz ben orda olamayacağım ama şimdiden hayırlı olsun allah kaza bela wermesin dileklerimle
(baklawa alacağım olsun)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Of leeen off bu haftada lato oynıyamadık:pr:

ne güzelde yakışmış 650 nin üzerine

alicanabizf0.jpg
[/URL][/IMG]

:cherry: :cherry: :cherry: :cherry:

heyyyt be paşama bak saltanat koltuguna oturur gibi oturmuş.nasılda yakışmış ama.Valla acele et abi senden önce alacağım haberin olaaa.

mert bendeki mert sen değilsin ya.
Bu mert bizim buluşmaya geldi diye hatırlıyorum ama şimdi iyice kafam karıştı
kim bu mert beyler yardım pls.

merti tamer abi biliyor oda bu gün yoğun galiba mert bana geldi demişti öyle hatırlıyorum büyük bir ihtimallede doğru hatırlıyorum.

Sen tarden ile karıştırıyor olmıyasın.

canbarlas hoşgeldin aramıza, Allah yardımcın olsun ben bu topice girdikten sonra sıyırdım darısı başınıza artık :)

Ya bu arada başlayacam haa yaw avrupa yakasında Burgmanı olan adam yokmu yaw....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Selamlar arkadaşlar hoşbulduk iletişim bilgilerimi bende [email protected] adresine mail attım yarın akşam nbc de görüşmek üzere. . .

vayy dostum hosgeldin.Bizim buranın hem dostluğu hemde muhabbeti sağlamdır.Yarın senide bekleriz arkadaşlarla tanışırsın.Papağanı nıda getirmeyi unutma:))

canbarlas hoşgeldin aramıza, Allah yardımcın olsun ben bu topice girdikten sonra sıyırdım darısı başınıza artık :)

Ya bu arada başlayacam haa yaw avrupa yakasında Burgmanı olan adam yokmu yaw....

burgman alınca anadolu yakasına taşınılıyor.bilmiyormusun:)
motorunu aldın sanırım nasıl hoşuna gittimi.Allah kaza bela vermesin bir daha sanada hepimize de

merti tamer abi biliyor oda bu gün yoğun galiba mert bana geldi demişti öyle hatırlıyorum büyük bir ihtimallede doğru hatırlıyorum.

Sen tarden ile karıştırıyor olmıyasın.

yok benim isim listede var.Mert dir o (mertserpen)tamer abiler söyledi ise eğer..

Son düzenleme:
Tekrar hoşbulduk papağanlar için bu havalar hiç uygun değil şimdilik yanlız gelme durumundayım ama yazın papağanlarımla gezilere katılabiliriz :wiinkk:

benim işyerim merterde kardeş yanlız sayılmazsın :queen:

Son düzenleme:
burgman alınca anadolu yakasına taşınılıyor.bilmiyormusun:)
motorunu aldın sanırım nasıl hoşuna gittimi.Allah kaza bela vermesin bir daha sanada hepimize de

Sağol Serhat valla tadından yenmiyo şimdi :) Bu arada malesef geçen sene taşındım Çengelköyden buraya ama ne bilim abi ben böyle kural olduğunu :)

benim işyerim merterde kardeş yanlız sayılmazsın :queen:

Sağolasın da abicim burdaki arkadaşlar hep karşıda buluşuyo, zaten bizim mabette namı değer Altan motor karşıda. Avrupa yakasında biraz adam toparlamamız lazım yoksa öksüz kalacaz. Olmuyo abicim olmuyo ya buralarda...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Evet burgman alınca mecburi anadolu yakasında oturmak..:p
S&S

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sağol Serhat valla tadından yenmiyo şimdi :) Bu arada malesef geçen sene taşındım Çengelköyden buraya ama ne bilim abi ben böyle kural olduğunu :)

Sağolasın da abicim burdaki arkadaşlar hep karşıda buluşuyo, zaten bizim mabette namı değer Altan motor karşıda. Avrupa yakasında biraz adam toparlamamız lazım yoksa öksüz kalacaz. Olmuyo abicim olmuyo ya buralarda...

sen canını sıkma tamercim sırf senin için bir toplantımızıda orada yaparız..

ah ah yaramı deştin adaşım tamer ben ne yapayım he taa bursalardayım:(keşke senin kadar yakın olabilseydim anodolu yakasına saygılar
tamer

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar