arkadaşlar lütfen konaklama listesini kontrol edin otele fakslanacak.
Mert Soyadına ihtiyaç var.
Erkan beraberinde gelecek arkadaşların isim ve soyadlarına ihtiyaç var.
Serhat senin de beraberinde gelecek arkadaşların isim ve soyadlarına ihtiyaç var.
Bu eksiklikleri lütfen tamamlayalım.
Sevgiler
Of leeen off bu haftada lato oynıyamadıkr:
ne güzelde yakışmış 650 nin üzerine
[/URL][/IMG]![]()
:cherry: :cherry: :cherry: :cherry:
Of leeen off bu haftada lato oynıyamadıkr:
ne güzelde yakışmış 650 nin üzerine
[/URL][/IMG]![]()
:cherry: :cherry: :cherry: :cherry:
Mert %99 sensin sengeliyorsun değilmi? birtek senin bilgilerin bizde yok adın soyadın motor rengin plakan katıldığın semt cep tel ve e-mail adresini istersen [email protected] adresine maillersen deniz sana bizimkileride yollar
Selamlar arkadaşlar hoşbulduk iletişim bilgilerimi bende [email protected] adresine mail attım yarın akşam nbc de görüşmek üzere. . .
canbarlas hoşgeldin aramıza, Allah yardımcın olsun ben bu topice girdikten sonra sıyırdım darısı başınıza artık
Ya bu arada başlayacam haa yaw avrupa yakasında Burgmanı olan adam yokmu yaw....
merti tamer abi biliyor oda bu gün yoğun galiba mert bana geldi demişti öyle hatırlıyorum büyük bir ihtimallede doğru hatırlıyorum.
Sen tarden ile karıştırıyor olmıyasın.
canbarlas hoşgeldin aramıza, Allah yardımcın olsun ben bu topice girdikten sonra sıyırdım darısı başınıza artık
Ya bu arada başlayacam haa yaw avrupa yakasında Burgmanı olan adam yokmu yaw....
burgman alınca anadolu yakasına taşınılıyor.bilmiyormusun
motorunu aldın sanırım nasıl hoşuna gittimi.Allah kaza bela vermesin bir daha sanada hepimize de
benim işyerim merterde kardeş yanlız sayılmazsın :queen:
Sağol Serhat valla tadından yenmiyo şimdiBu arada malesef geçen sene taşındım Çengelköyden buraya ama ne bilim abi ben böyle kural olduğunu
Sağolasın da abicim burdaki arkadaşlar hep karşıda buluşuyo, zaten bizim mabette namı değer Altan motor karşıda. Avrupa yakasında biraz adam toparlamamız lazım yoksa öksüz kalacaz. Olmuyo abicim olmuyo ya buralarda...
ah ah yaramı deştin adaşım tamer ben ne yapayım he taa bursalardayımkeşke senin kadar yakın olabilseydim anodolu yakasına saygılar
tamer
sen canını sıkma tamercim sırf senin için bir toplantımızıda orada yaparız..