Suzuki Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

selam

öncelikle gezi planı mız hayırlı olsun benim için %90 gelebileceğim bir gün 18.mart.2007 pazar günü... hadi hayırlısı...
bende varım o tarihteki hava mualefeti de önemli tabi malum uzun yol......

1-beetle65 (ikna edebilirsem + eşim)
2-vedatarpacı
3-duffy + yenge
4-alinazik tek başına ( hanım korkuyor...):):pr:

saygılarımla
mustafa

çanakkaleye gidiş güzergah nasıl nerden gidilmesi planlanıyor ?

selamlar

evet exselans haklı güzergah ı da bi belirlesek feribotlamı , kara yolu ile mi:silent:

::stretche değerli organizatörler hadi buyrun cevabaaaaa.,:)

saygılar
mustafa

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beni de listeye yazın

tarden +eşim
+1 hondalı arkadaşım

Selam ben de o tarihe kadar uzun yol yapacak tecrübeyi edinebilirsem gelmek isterim... beni de Foto-Moto+eşi yazın. Eşim kesin gelir :)

Peh peh, ben (çaylak şoför) süreceğim bir de artçım olacak... Nasıl olacak o bilmiyorum ama... Konvoyun hızını düşüreceğiz sanırım biraz :) Hadi hayırlısı...

Oğuz...

sen kafaya takma burgman cılar dostlarını yarı yolda bırakmaz.Ayrıca bugun nbc de boranın yanındaydım.Senden konustuk hatta farkına vardım.senın motorun kasadan indiğinde servisteki serkanla beraber ben toplamıstım.Emeğim var yani senin motorda haberin olsun:cherry:

ik guzegahtan hangisinin seçileceğide önemli.Trakya üzerinden kısa temiz yol tem den.Bursa uzerinden uzun yol ama zevkli.

Son düzenleme:
Arkadaşlar, Benim çocukları kandırabilirsek hanımla beraber gelicez, kandıramazsak 4 kişilik Burgman lazım bize:queen:

2-vedatarpacı
3-duffy + yenge
4-alinazik tek başına ( hanım korkuyor...)
5-karabatu + eşim

yolda 340 km ne gideriz ama

Beetle65, cumartesinden gidersek konaklama nasıl olacak abi :silent: sen birşeyler düşündünmü? sabaha karşı anzak töreninide seyrederiz ne güzel olur şimdiden milli duygularım kabardı TÜRK destanın yazıldığı yerde olacağız iyişallah.
Burgman grupla gidemessek ben arabayla gitmeyi düşünüyorum her sene niyetleniyorum bir dahaki sene ordayım diye ama hep törenleri televizyondan duyunca gene unuttum diyorum ama bu sene bir mani olmassa mutlaka gideceğim.

Saygılar
Bora

Herkese Hayirli Cumalar ArkadaŞlar !!!
GÜn Bereketiyle Gelsin !!!!!!!!!!!:) :)
Hadi Kolay Gelsin
Tamer

herkese selam,
gezi planımız hayırlı olsun, ben de gelmeyi çok isterim, ama daha çok zaman var umarım bir aksilik çıkmaz. daha öncesinde bir şehir içi buluşması ayarlasak da tanışsak, motorları kaynaştırsak. mesela altan motor gezisi (eğer tamer abi kabul ederse tabi) yarın hava da düzgün gözüküyor. ne dersiniz??
emre

Listeyi şu şekilde güncelleyelim isterseniz...

2-vedatarpacı
3-duffy + yenge
5-karabatu + eşim
6-Foto-Moto + eşim
7-Stingrayx + eşi
8- Tarden + eşi + hondalı arkadaşı

Oğuz...

Tarden, benim motorun üstündeki emeğini helal et, umarım bi ara ödeşiriz...

Arkadaşlar hafta içi sirkeciye yolu düşen herkesi, çaya çöreğe beklerim...:)

Bilginize...

Son düzenleme:
Muradiye Cd. No:23/A Sirkeci - Tel. 520 40 80 (149) - Aydınlar Foto-Market

Tranvay yolunu takiben Gülhane'ye giden yolda sağ kolda, Akbank, Y.Kredi ve vodaphone'u geçer geçmez....

Oğuz...

Saygılar:)

Yolu düşen herkesi beklerim:)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Börekler ne böreği..???:p :rendeer:

Paşam, ne böreği istersen:):):) Ispanaklı, peynirli, ne bileyim sade... su böreği... Tatar böreği yok bi tek... Siz gelin... onu da Tataristan'a sipariş ederiz:)

Oğuz....

ne güzel be çok elit bir grup oldu umarım bozulmaz hep bu şekilde gider. Paşam kol böreği bizi bozar :mrgreen:

karabatu , Fotomoto olmasa listede adımız olmayacak
Cumartesi Antalya'ya gitmezsem Altan Motora giderim. Beraber gitme fikri de güzel.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ne güzel be çok elit bir grup oldu umarım bozulmaz hep bu şekilde gider. Paşam kol böreği bizi bozar :mrgreen:

denis seninde bu leb demeden leblebi olayın :cherry: :mrgreen: :mrgreen:

Paşam, benim jeton geç düştü:) Deniz, takdire şayan... kıvrak bi zekaya sahip:)
Biraraya gelsek ortalık kırılacak sanırım kahkahadan:cherry:
Topiği açan Nutti arkadaş nerelerde... ortalarda yok.. Yetim bıraktı topiği:)
Thai de görünmüyor 2-3 gündür...
Bu forumda kaç kişi olduk bilen var mı?

Oğuz...

Arkadaşlar, Benim çocukları kandırabilirsek hanımla beraber gelicez, kandıramazsak 4 kişilik Burgman lazım bize:queen:

2-vedatarpacı
3-duffy + yenge
5-karabatu + eşim

yolda 340 km ne gideriz ama

Beetle65, cumartesinden gidersek konaklama nasıl olacak abi :silent: sen birşeyler düşündünmü? sabaha karşı anzak töreninide seyrederiz ne güzel olur şimdiden milli duygularım kabardı TÜRK destanın yazıldığı yerde olacağız iyişallah.
Burgman grupla gidemessek ben arabayla gitmeyi düşünüyorum her sene niyetleniyorum bir dahaki sene ordayım diye ama hep törenleri televizyondan duyunca gene unuttum diyorum ama bu sene bir mani olmassa mutlaka gideceğim.

Saygılar
Bora

selam

cumartesi gününden gidilirse ben muhtemelen gelemem günü birlik daha çok tercihimdir... ama tabiki çoğunluk ne derse o olur ...bu konuda olacağı neyse o olsun...

360 km iyi yolmuş mesafeyi kısaltmayı düşündünüzmü...... ( öneri )

bu arada bütün arkadaşlar maaşallah eşli geliyor... ben ve vedat yanlız kalacağız galiba:) neyse ...... benim için problem yok...:)

saygılar
mustafa

Paşam ne yapalım seni tanıdık artık :)
oğuz saolasın, sen misafirperver liğini gösterdin artık ne böreği olsa yiyecez :mrgreen:

Deniz ve tüm arkadaşlar her zaman başımın üstünde yeriniz var...
Yolunuz düşünce beklerim muhakkak...

ne böreği isteseniz var :) :)

Oğuz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar