Suzuki Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

abi ben seni iş seyahatinde sanıyordum bir şey lazım olursa tel numaram var değil mi? Tekrar geçmiş olsun.

Bu arada 650'ye devil egzost ta yakışıyormuş doğrusu :bounce:
1312_z.jpg

DSC00152.jpg

Yakışmaya yakışmış da motor ayarları ne oluyor aceba...sesi de belki daha bir kaba dayı oluyor..ama ayarlar, relanti , düşük devir torku vs vs hepsi değişiyor sonra düzen tutturabilene aşkolsun..

Yahya Dai:silent:

Ne demek..:rendeer: Senin makineyi gördüğümüzde esas durusa gecioruz zaten..:cat: Derhal saga yani..:)

Gercekten haklısın denis..:cat: Şık durmuş..:cat:[/QUOTE]

Aman fendim ne demek , garipdir ben yolda gördüğüm büyüklü küçüklü hemen her makinaya bip yapıyorum ama küçüker de dahil olmak üzere pek yüz veren yok..:farao:

Yahya Dai

Not: Bu cuma Gramofon kafede "Spin" projemizi çalacağız , ben üyesi olduğum Scooturk'çü arkadaşlarımıda çağırdım , sizleride beklerim..Gramofon Tünel Meydanında saat:22:30'dan sonra

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardes su gramofon cafe işini çözemedim...sizlerle birlikte olmak keyif verir..özelden bi mesajla aydınlatırsan sevinirim...:wiinkk:
S&S

Özel bir tarafı yok aslında , hatta bayağı umum bir anons idi , Gramofon Cafe'de 2'si akşamı caz çalacağız tıpkı 1986'dan bu yana yaptığımız gibi , gelmek isterseniz , haberiniz olsun diye yazmıştım...Projemizin adı "Spin" .
O akşam gelmeleri için sizin gibi net'den yazıştığım "Scooturk" sitesindeki arkadaşlarımıda çagırdım , belki onlarla bir arada olur ve tanışırız böylelikle sosyal anlamda daha bir etkili olabilir , birliktelikden daha organize işlere imza atabiliriz diye düşündüm...Aslen benim uğraş alanım ve yaşam biçimim olan caz ile fazla ilgili kimse yok aramızda bildiğim kadarıyla...
Ama şimdi ben varım işte ...dilerseniz gelirseniz benim için keyifli olur , malum paylaşabilmek önemli bir sey ...Sizin içinde en azından enteresan olacağını tahmin ediyorum.

Sevgi & Saygı

Yahya Dai

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yahya kardes..Nazik davetin için tesekkurler...Kendi adıma katılabilmem mümkün degil ama gelmek isterdim..Basta senle tanısabilmek için hemde 650 yi görüp test etmek için..Ama kısmet belki hafta sonu bi organizasyonla bir araya gelirsek senide bekleriz..:wiinkk:
S&S

Geçmiş Olsun..

ZAFER ABİ ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM..:rendeer:

KUSURA BAKMA BİRAZ GEÇ OLDU FAKAT İNTERNETE İKİ GÜNDÜR PEK GİREMEDİM DİYEBİLİRİM..MALUM HER GÜN MÜSAİT OLAMIYORUZ..:pale:

ARKADAŞLARIN DEDİĞİ GİBİ EN ÖNEMLİSİ SAĞLIK ...:cat: ALLAH SAĞLIKTAN DÜŞÜRMESİN HİÇBİRİMİZİ..:wiinkk:

Bu aksam saat 20.00 sularında fb stadının önunde arkamda bir siyah an400 vardı..bizden birimiydi acaba die merak ediorum..Baya bi gazladı ama zor yetişti bana..:p :cherry:
S&S

abi selam, biraz geç oldu ama galiba bendim o. pazartesi aynı saatlerde oralardaydım hatta 2 burgmandık diğeri lacivert keşke selamlaşsaymışız.....

bu arada beetle 65 çok geçmiş olsun tez zamanda sahalara dönersin umarım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi selam, biraz geç oldu ama galiba bendim o. pazartesi aynı saatlerde oralardaydım hatta 2 burgmandık diğeri lacivert keşke selamlaşsaymışız.....

Anaaa çıktı işte ortaya..:cherry: Tüüh keske selamlassaydık ama sen yetişemedinki bana..:p :cherry: :rendeer:
S&S

Artık selamlaşıcaz iletişim bilgilerini size mail attım almayan var mı?

tecrübeye saygımız sonsuz....
abi koruma örtülü siyah 400 görürseniz o benimdir, mümkün olduğunca selamlara cevap vermeye çalışıyorum ya da ben selam vermeye gayret gösteriyorum....
saygılar...

duffy ben almadım henüz...

Son düzenleme:
element, gelmedi ise tekrar atarım. Senin şu diz örtüsünü merak ediyorum buluştuğumuzda incelerim :)
karabatu rica ederim ne demek

Yahya kardes..Nazik davetin için tesekkurler...Kendi adıma katılabilmem mümkün degil ama gelmek isterdim..Basta senle tanısabilmek için hemde 650 yi görüp test etmek için..Ama kısmet belki hafta sonu bi organizasyonla bir araya gelirsek senide bekleriz..:wiinkk:
S&S
650'yi test etmekmi..!!?? :queen:

selam

çok iyi oldu duffy ben aldım ben dahil 7 kişi var doğrumudur... teşekkürler

saygılarımla

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bana hala gelmedi liste..:pr: :pr:

zuhtupasam, sende bilgilerini maille at
ad soyad (adı biliyorumda) - semt - tel - motosiklet model plaka- en önemli mail (onu da biliyorum) bende bu bilgileri ekleyip bana atan herkese atıyorum böylelikle bu bilgiler herkese ulaşıyor mecburen güvenlik için buraya yazmayalım dedik. [email protected]

Forumdan Uzaklaştırıldı
burgman

arkadaşlar geçen hafta bahsetmiş olduğum sıfır burgman 400 olayında parasal problemimi cözdüğüm için satmaktan vazgeçtim. İnşallah pazartesi gibi plaka takılacak. En yakın zamanda sizlerle beraber sürüş keyfi yaşamak umuduyla...

Tarden, senin adına çok sevindim insanın sevdiği birşeyden para için ayrılması çok kötü iyişallah birdaha ihtiyaç duymazsın.Tekrar hayırlı olsun.
Görüşmek dileği ile
Saygılar:cat:

arkadaşlar geçen hafta bahsetmiş olduğum sıfır burgman 400 olayında parasal problemimi cözdüğüm için satmaktan vazgeçtim. İnşallah pazartesi gibi plaka takılacak. En yakın zamanda sizlerle beraber sürüş keyfi yaşamak umuduyla...
Geçmiş olsun vede güle güle kazasız belasız binmek nasip olsun....:cat:

Yahya Dai

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar