Herkese selamlar..
30.07.2011 itibari ile bende artık bir burgman 400 sahibi oldum ve aranıza katıldım. (2006 model 30bin km..) 1 senedir forumu takip eder, hemen hemen her marka-modelleri incelerim. 1 aydır burgman almayı kafama koydum ve sahibinden 'de neredeyse sinir hastası oldum
ve en sonunda aradığımı Muğla-Bodrumda buldum gittim aldım ilk defa üzerine biniyor olmama rağmen 9 saat yaklaşık 750 km kullandım ve İstanbula geldim. Yazılanların genelinde bir yağ yakma problemi ortak sorun olarak belirlenmesi kafamda yer edindiği için yolda tereddüt etmedim değil. Neyseki 9 saatiin sonunda İstanbula geldiğimde kapımın önünde tekrar yağına baktım fakat aşırı bir yağ tüketiminin olmadığını farkettim ve bu durum beni gerçekten mutlu etti. Bu arada yaklaşık 110 tl yakıt yaktığımı dü şünüyorum 130-150 km hızla.. Ertesi gün ilk işim yağ ve yağ filtresini değiştirmek oldu. Şuanda bir sıkıntı yok gibi. Dün yine bir Anadolu yakası turu attım sahil yolu üzerinden (kartal-kadıköy-üsküdar-beykoz-poyrazköy) gün bitiminde tekrar yağ kontrolu yaptığımda yağın rengini bozmadığını gördüm.
Lafın kısası şimdilik doğru bir tercih yaptığımı düşünüyor ve aranıza katılmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sizden gelen tecrübelere ve benden gelecek olan yaşanmışlara umarım hep beraber ortak oluruz.
30.07.2011 itibari ile bende artık bir burgman 400 sahibi oldum ve aranıza katıldım. (2006 model 30bin km..) 1 senedir forumu takip eder, hemen hemen her marka-modelleri incelerim. 1 aydır burgman almayı kafama koydum ve sahibinden 'de neredeyse sinir hastası oldum
Lafın kısası şimdilik doğru bir tercih yaptığımı düşünüyor ve aranıza katılmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sizden gelen tecrübelere ve benden gelecek olan yaşanmışlara umarım hep beraber ortak oluruz.
Son düzenleme: