Herkese merhaba...Genelde mesajları okuyorum, yani yazma tembeliyim kusura bakmayın... 2007 model bir K 7 AN400 Burgmanım var. Muayenesi gelmişti. Bu arada parentez acayım muayene bitimine 5 gün kala randevu almama rağmen ancak 4 gün sonrasına randevu alabildim ve gecikme cezası yedim...Neyse arka tarafa gittim...Motosikletler direk arkaya gidiyor arkadan içeri alıyorlar.Malum kontroller. Far yak, kısalar, uzunlar, frenlere, balatalara bakıyor.. bu arada bişiler arıyor ama ne aradığını bana söylemiyor... ya şase ya motor numarasını arayor anladığım kadarıyla

herşey bitti dışarı aldım motoru bekliyorum..
yanıma geldi görevli "motorunuz muayeneden kaldı" dedi...:silent: Neden diye sordum..
1 kısa farınız 1 uzun farınız görevini yerine getirmiyor dedi... Nasıl yani dedim...
siz de bakın kısalar yandığı zaman bi tanesi yanmıyor. Uzun yandığı zaman da diğeri yanmıyor dedi... Güldüm...ama motorun özelliği böyle, itiraz ediyorum dedim...Bi amirime danışayım dedi gitti...15 dakika sonra geldi... ruhsatınızı alabilir miyim diye.. tamam geçti dedi...haklımıy mışım dedim... zoraki karışıklıktan ötürü özür dileriz dedi gitti

... arada suzukiyi arayıp bilgi almış olabilirler...Paylaşmak istedim....sevgiler
Walhalla