teşekkürler king.Allah kimseye göstermesin.
arkadaşlar araniza yeni katildim. 1 hafta önce 2006 model 10000km de burgman 400 motor aldim. motorumu koyacağım kapalı garajım yok. motoru otoparkamı bırakmalıyım yoksa kaskomu yaptırmalıyım. kasko yaptıracaksam eğer yaklaşık maliyeti ne olur bana? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
arkadaşlar araniza yeni katildim. 1 hafta önce 2006 model 10000km de burgman 400 motor aldim. motorumu koyacağım kapalı garajım yok. motoru otoparkamı bırakmalıyım yoksa kaskomu yaptırmalıyım. kasko yaptıracaksam eğer yaklaşık maliyeti ne olur bana? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Hayırlı olsun arkadaşım,geçen ay bende araştırmıştım kasko olayını 2100 tl gibi bir rakam çıktı kaza ve hırsızlık dahil,motorun kasko değeri 9.250 tl gözüküyor bu rakamlar arkadaşımın vermiş olduğu rakamlardır
teşekkür ederim. galiba otopark olacak. km de 250krs yakmasi normal mi bu aletin?
arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. birkaç sorum daha olucak kusuruma bakmayın, bu motosiklet olayına biraz pat diye girdim fazla bi bilgim yok. onun için sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.sanırım motorum bakımsız, aldığım arkadaş en son geçen sene bakım yaptırdığını söyledi.motorumun kilometresi 10.500. kullanım alanım genelde ev ile iş arasıda 3-4km falan. geçen depoyu doldurdum 35.000tl ye doldu. 100km gittim tekrar doldurdum 25000tl lik bezin aldı ve 100km/6.6lt ye denk geldi.banada biraz fazla geldi. şimdi bu motorun bakımını yetkili servistemi yaptırmalıyım evim mecidiyeköyde burda birsürü motosiklet tamircisi var onlarda da yaptırabilirmiyim? birde 10500km de lastik değişmesi gerekirmi gerekirse hangi lastiklerden almalıyım
teşekkür ederim. galiba otopark olacak. km de 250krs yakmasi normal mi bu aletin?
shelbyozzy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle motorun hayırlı olsun güle güle kullan.
kaskosu evet 2000 tl civarı ama değmez otopark daha hesaplı olacaktır.