Evet burgmanın bakımı 30*2=60 tl yağ 15 yağ filtresi 75 saat ücreti 35 tl den 25 tl işçilik 100 olması lazım ama olmuyor işte ..demissin umut,izmir de olcu aynen bu hatta 90 tl ye cıkyorsun yag castrol daha ucuz..adres suzuki doga motor hakan abi..ne yaptıracaksanız sorun ,tabii bu butun servislerin degismez kuralı..
kemal ben biryerde koltugun ustune takılan koltuk ısıtma gormustum pahalı da degildi,ama hangi site hatırlamıyorum..
sinyalleri de hakan abi yi arayıp sorabilirsin..benim motor da 2004 sinyalleri degistirmistim,bir de farın altında bir parca var kas diyorlar,siyahtı onu da gri yapmıstım..o 130 du ama sinyalleri hic hatırlamıyorum,yaz basıydı aslında ama unuttum belki 200 ama tam hatırlamıyorum,yanıltmayayım seni, ara sor hakan abi ye..
izmir her bakımdan kolay bir sehir,suzuki serviste bile bu fark ortaya cıkıyor..ama borusan ozgorkey arasında fark yoktur ..
kemal senin de aku bitmisti,ne aldın kaca aldın..12 volt 10 amper yerine 9 amper taktı servis hic birsey olmaz surekli kullanıyoruz dedi,75 tl..orijinal aku 180 tl ymis..
bir de bir parca var akuyu evde sarj edebiliyorsun 25 tl kullanan var mı,yangın filan cıkmasın..
http://www.motomaxonlineshop.com/main/htronic_al300pro_aku_sarj_ve_koruma_cihazi-196-0-106.html