91 yılında amcamın oğlunun Jawa 350 Twinsport'u ile başlayan motor sevgim, çoluk çocuk sahibi olduktan ve 40 yaşına merdiven dayarken bile içimden gitmedi.Bulduğum her iki tekerli makineye binmeye çalıştım. Ama kendi motoruma sahip olmadan içimin huzur bulamayacağını biliyordum. Artık kendi motoruma biniyorum. Aranızda olduğum için çok mutluyum
İdda ediyorum Türkiyenin en temiz Burgmanı
http://www.sahibinden.com/sahibinden_cok_temiz_burgman_an400-64WQQaXQQ16075730WQQpXQQdisplayitem
sağol kardeşim teşekkür ederim yıllardır burgman sevdası vardı en sonunda nasip oldu bu zamana kadar nasıl almamışım kendimi ayıplıyorum şimdi sabah olsada binsem hafta sonu gelsene yıkasam temizlesem![]()
gerıye donuk butun sayfları okudum burgmanı 2 seneden fazla kullanan pek yok cok sevdalı olan bıle 1 yılda satmıs
Ben satamadım bile. Çaldılar, yoksa satmak için epey uğraştım. Çok güzel makine, on numara konforlu ama parça kalitesi beni tatmin etmedi açıkçası. Uzun yıllar problem çıkarmadan binilecek bir motora benzemiyor. Yinede en güzel maxilerden biri.
gerıye donuk butun sayfları okudum burgmanı 2 seneden fazla kullanan pek yok cok sevdalı olan bıle 1 yılda satmıs
Evet eski kullanıcılar ve eski muhabbetlerde kalmadı. Bir ben kaldım, nerdeyse 3.5 sene dolmak üzere kullanmaya başlayalı. Çok şükür hiçbir problem yaşatmadı, yaşatacağını da düşünmüyorum. Bagajı, performansı, tüketimi, rahatlığı her yönden beni tatmin ediyor.
Genelde satanlarda başka motorları denemek istemelerinden satıyor, yoksa Burgmanla bir alıp veremedikleri yok, hatta sattıktan sonra arıyorlar, özlüyorlar...
merhaba arkadaşlar Burgman 400 için kayış hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmı acaba aranızda, yakında kayışı değiştirmem gerekecek yardımcı olurlar ise sevinirim...