Benim makineyi satıyorum 2005 model, 35.000 km'de ama motorda 3-4 ay önce piston değişti, aslında değişmese de olurdu , herhangi bir kilitleme yada başka bir sorun olmadı benim biraz pimpirikli olmamdan , motorun biraz sesli çalışmasından değiştiridim. Şu anda motor gerçekten çok iyi durumda , değiştiğinden beri gram yağ eksiltmedi . Kazasız ,sadece sağ granajında küçük çizikler var onlarıda haftaya boyatmayı düşünüyorum. Lastikler iyi durumda, arka fren balatası ve yag filtresi yine 3 ay önce değişti. İhtiyaçtan olmasa kesinlikle satmayacağım bir motor daha 3 ay evvel 1500 tl kadar masraf yaptım..arkadaşlar
temiz bir makina arıyorum. 2005 ve üstü 10000 km civarı tercihimdir. bütçem çok geniş değil, 6500 civarı nakit alacağım satmayı düşünen var ise pm ile ulaşabilir.
Herkese merhaba...
4000 km civarında 2007 K7 bir burgmanım var...
su an evden ise isden eve gidip gelebiliyorum ancak..
bi sorunum var...her 1200 km de bir hava filtresi kirleniyor...
güzergahım cok kirli bir yol değil...Bahçelievler yeşilköy arası..genelde sahil yolunu kullanıyorum....
motor 100 den yukarı cıkmamaya baslıyor...sonuna kadar gaz acarsam kesildiğini hissediyorum...
aldıgım yere götürüyorum hava filtresi kirlenmiş diyolar...temizliyolar.. düzeliyor
bu kadar sık kirlenir mi hava filtresi?
cevaplarınız için teşekkürler
k7 dahil tum burgman kasalarını kullandım.Boyle bir şeyi ilk defa duyuyorum.Hatta 1 gunde 1000 km yapmıstım burgman k7 ıle IST-bodrum marmarıs
bu tip bir problemı ılk defa duyuyorum.
1000 6000 12000 18000 dıye bakımlar gıder
ve her seferınde degısım gerekmez.
Bana garıp geldı.kac devirde kalkıyor motor.Farklı bır prolem varmıs gıbı gelıyor bana..
[/COLOR]Acil Yardım
arkadaşlar motorumun (burgman an 400 ) eksozu çok ses çıkarıyor tamirciye gösterdim acaba bi yerden kaçırıyormu diye yok dediler kaçırmıyor, acaba içi falan mı dağıldı bu problemi nasıl çözebilirim bu egzozun tamiratı olabilirmi?