Tam olarak problem nedir? Kontak çevrildiğinde hiçbirşey çalışmıyor mu? Sigortalar tamamsa, akü boşalmış olabilir. Akü voltajını bir kontrol edin. Yok eğer bunlar da değilse, o zaman biraz daha derine inmek gerek

. E artık kontaktan olabilir dicem, akü rölesi çekmiyor olabilir, bunların soket bağlantısına ulaşıp bir ölçü aleti ile kontrol edebilirsin, BurgmanUSA de araştırdım bişey bulamadım ama Burgman 650'nin servis kılavuzunu buldum. Linke tıklayıp indirebilirsin. Neye nasıl ulaşılacağını nasıl kontrol etmen gerektiği ayrıntılı biçimde var bu kılavuzlarda.(Tabi ingilizcen varsa)
http://www.carlsalter.com/.manuarlz/Suzuki_AN650_Burgman_2003_Service_Manual.pdf
Az önce kılavuzu karıştırdım biraz. Koltuk altında akünün olduğu yerde ana sigorta var onu kontrol ettiniz mi? Ayrıca bir grup sigorta da ön tarafta torpido gözünün orda var(Gözden kaçmış olabilir). Öte yandan elektrik sistemi AN400 ile çok benziyor(CVT beynini saymazsak), sadece bazı şeylerin yerleri değişik (Aslında çok şeyin yerinin değişik olduğunu farkettim

)
Bu arada farları da standart 55/60 mış. Zaten piyasada en çok kullanılan ampül, daha üstü yok benim bildiğim.(Yüksek wattlı fardan olabilir dendi ama bu tez çürümüş oldu

)
Bu arada creativefx ortalarda gözükmüyor, nedendir acep:mrgreen: