Suzuki Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

vedaaaaattt kumburgazın manzaralı resmi nerde :mrgreen:

manzarasını ne yapacaksın savaşçım, buyrun gelin gerçeği var burada:)
hem ben yosunu olmayan denize deniz mi derim beeee

ama serhate söyle bi zahmet motosiklet eğitimini tam olarak almadan çıkmasın uzun yola.

bu hafta dönüyorum artık kısmetse, artık her toplantıda varım

ama serhate söyle bi zahmet motosiklet eğitimini tam olarak almadan çıkmasın uzun yola.

e hadi bakalım bekliyoruz kumburgazdamısın çanakkaleye gidicem bugün

Benim yosunum yok ne diyeceksin :cherry:

toplantı

akşamki buluşma için bütün herkese teşekür ederiz.çok sıcak ve candan bir ortamdı bütün abilere tşkrlr:rendeer:

inş Benim de burgmanm olur :salut: ama fiyatlar pahalı 2. el alıcam heralde :p temiz bişey rüyalarıma bile girer oldu duruşu yeter ne diyim :cat:

Herkeze hayırlı haftalar..
haftasonu yoktum gene leyleği havada gördüm bu sene cuma günü hiç planda yokken apar toplar eşyalarımızı toplayıp çıktık yola. daha önceki tur rotamızda hayran kaldığımız dalyan-köyceğiz tarafına gittik çadır kurduk. ama fotoğraf makinamız arızalı olduğu için bu sefer resim yok. dönüş yolunda yine bir sürü güzel yere uğradık. dün gece yarısını geçiyorken eve olaştığımda 720km yol, sırıtan bi surat ve yorgun bir bünyeye sahiptim. şimdi ise ofiste uykusuz bir çift göze:)

valla resim bir tane vardı ama bundan sonra söz resim ekleyecez. Övünmek gibi olmasın sitedeki en nezih gruplardan biriyiz.

valla resim bir tane vardı ama bundan sonra söz resim ekleyecez. Övünmek gibi olmasın sitedeki en nezih gruplardan biriyiz.

her ne kadar gelip katılamasamda öyle olduğuna eminim... :cat:
bu tempoyla gezinmeye devam edersem istanbulada gelirim belkin bi gün...:)

Fotoğraf makinamız yoktu ama aklıma gps le çektiğimiz bi kaç resim geldi. Gelenek bozulmasın onlarıda buraya ekliyim dedim...

dsc00049fk5.jpg

öncelik tabikide motorumda...

dsc00039qh7.jpg

muğla-dalyanda çadır kurduğumuz yerden bir görünüm.. (dalyan camping)

dsc00042sz1.jpg

kamp alanın dalyana bakan bölümü... geceleri kral mezarlarına bakarak şarap içmek... sabahlara kadar muhabbet etmekde çok keyifliydi...

dsc00045xb6.jpg

bizim çadırcık:)

dsc00051qv6.jpg

buda ben içine sığmaya çalışırkene :p

Eren paylaşım için teşekkürler GPS'te fotoğraf varsa çadırda da klimada vardır sende :mrgreen:

@duffy
valla klima olsa hiç fena olmıcakmış ilk gün çadırda yatayım dedimde sabah olunca baloncuk baloncuk olduk. ikinci gece tam kral mezarlarının fotoğrafını çektiğim yerin üstüne terasa çıkıp minderlerin üstünde uyuduk(sızdık:p)

@creativefx
söbiyet kasklarla karıştırmıyalım benim kaskımı:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar