merhaba arkadaşlar benim bi sorunum var acaba sizde de böle bişey oldumu öncelikle şunu sormak istiyorum K4 lerde kontagı açtıgında ibreler ful olup tekrar sıfırlanıyormu.benim sorunum benim göstergeler öle bişey olmuyor sadece aküyü şarj ettirdigim bir kez oluyor.motosikletimde dijital gösternin ışı uzunları veya kornayı çaldıgımda azalıyor ışıgı aküdendir dediler şarj ettirdim sorun devam ediyor gittim sıfır akü aldım onda da aynısı yapıyor motorcuda test ettirdim aküyü motorum aküyü sarj ediyor voltaj normal gaz verildiginde şarj da ediyor göstergelerimdeki devir saatinin 7000 devir göstergesin den ve hararet göstergesine kadar ışıgı çok az yanıyor km gösterge ve benzin gösterge süper çalışıyor bazen 2 saat felan gezince göstergenin tüm ışıkları normale dönüyor sinyal verirken bile sinyal anında farlarda ve stoplar ve dijital ekran ışının biraz da olsa düşme oluyor anlamadım gitti Bu arada motoru çalıştırmada hiçbir problem yok tek basışta hemen çalışıyor anlamadım gitti kafayı yicem Not:farlarımın üzerinde H4 55W yazıyor ve üst parklarım patlak. altdaki yanıyoo normal
Son düzenleme: