bugun vedatla konusuken sitede haber vermedin dedi
Bende tekrar yazayım dedim.marmok olayı kesinleşmeye başladı.Ben salı gunu gibi cıkma taraftarı olanlardanım.İsmail abi ve mehmet pazartesi yola cıkıyorlar.bende oguzu (cumartesi cıkalım dıyor) eger kandırablırsem salı gunu yola cıkmayı planlıyorum..
Sonra ben duymadım haberım yoktu aa kardesim sende haber vermedin demeyin:queen: Ahanda buraya yazıyom.Allahtan bir keder gelmezse dusuk ıhtımal pazartesi yuksek ihtimal salı gunu yola cıkıyozzz.....:cat:
Ben bu servis geyiklerinin uzun uzun anlatılmasında sıkıldım artık kim nereye isterse gider.Kişisel seçimle alakalıdır.Bu geyiğin kendi namıma uzamasından sıkıldım..Burası malum yer değil kim nereye giderse gitsin.ben polemiklerden uzak kalmak istiyorum.Benim işim motora binmek geresi teferruhattır..
Reklam yapmak istiyen için zaten site yönetimi reklam alanı açmış oraya isteyen reklam verir.
sevgiler saygılar..
Yapılan konuşmaları geyik olarak nitelemeniz pek yakışık almamış.
Dediğimiz gibi MT özgür bir site. İsteyen istediğini der istediğini okur istediğini okumaz. Aksi bir durum var ise adminler duruma el koyar.
Arkadaşlar hangi servisi tavsiye edersiniz demiş , gidenlerde gittikleri servisi
söylemiş. Biriside cıkıyor Altan yaşıyormu demiş, biriside cıkıp yaşıyor demiş.
Banada geyik gelen cok sey var ancak sabırla işime geleni okuyorum işime gelmeyeni gecip gidiyorum.
Bu arada marmoga gidenlere Hayırlı yolculuklar.
Selametle kazasız belasız gidip dönün.
Son düzenleme: