cem77, Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanız dileğimle. Merak ettim, 2008'lerde bu problem kalktı biliyordum. Sizin motor 2007 çıkışlı mı?
Herkese merhaba;
Burgman AN 400 - 2004 motorumdan ilk çalıştırıldığında gelmeyen ama motor ısındıktan sonra sürücü koltuğunun tam altından gelen bir fiyk fiyk sesi var sizce neden kaynaklanabilir 2 farklı ustaya gosterdim o sesin normal olduğunu söylüyorlar ancak ben tedirgin oldum malum bir sorun varsa da çok buyumeden çözmek lazım ciddi bir sorun çıkarsa masrafı da çok oluyor bu aletlerin...
ikinci sorum da ön arka lastik olarak veya sadece arkaya pirelli gts 23/24 taktırmayı dusunuyorum kullananlar varsa memnunlar mı acaba ?
Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum...
Merhaba,
Sesi bizzat dinlemeden yorum yapmak çok zor. Motorumda böyle bir şeyle karşılaşmadım. Belki bende de vardır ama umursamıyorumdur
2. sorunuza gelirsek: GTS23/24'leri 2 senedir kullanıyorum. Artık iyice eskidiler o yüzden Michelin'in yeni çıkardığı City Grip ile değiştirmeyi düşünüyorum. Michelin biraz daha pahalı fakat Pirelli den daha yumuşak ve buna rağmen daha uzun süre dayanan bir lastik. Artı kılcal kanalları daha fazla hatta kenarlarına doğru daha da artıyor bu kanallar. (Islak yüzeyli rögar kapağı, köprü birleşim yeri gibi metal yüzeylerde bile iyi tutunduğu söyleniyor)
Pirelli diğer lastiklere göre çabuk eskiyor gördüğüm kadarıyla. Ben takdırdıktan 1 sene sonra üzerinden çatlaklar olmaya başlamıştı. Bazı forumlarda da lastiklerde kesik izi gibi izler oluştuğu belirtilmiş.
Ben Pirelli yi pek önermiyorum. Yine de tercih sizin...