dun izmir liler bilir altınyolda alsancak karsıyaka arası cevre yolu diyeyim,anormal bir doluya girdim bir anda,kuru zeminden islak zemine,onumdeki arabalar hafif fren yaptı,120 filandım,resmen korktum kayacagım filan diye,pirelli lastikler yeni ,daha 500 km filan,ilk yagmur testiydi,asırı yagmurda sorunsuzdu..
president michelin super sport hala buz motorda yok,bekleyemeyip pirelli almıstım,yumusaklık,yol tutus,viraj gayet guzel,tavsiye ederim,hem de 200 tl..
Günaydın, Lastik konusunda michelin i bekliyordum ama dün kontra testleri yaparken lastiklerin değişmeye ihtiyacı olduğunu daha iyi anladım, pirellinin hangi serisini taktırdınız?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:56 AM ----------
Eğer hala üzerinde orjinal Bridgestone HOOP lar varsa değiştirmenizi tavsiye ederim. Yeni lastikle motor yola yapışıyor resmen (Özellikle Bridgestone ların ıslak zemin performansı kötü). Yaklaşık 10bin km önce Pirelli GTS23/24 taktırmıştım, yol tutuşu süper ancak herhalde hamurundan olsa gerek çok çabuk aşındı. Bunu yabancı forumlardanda duymuştum ama Pirelli ler ucuz olduğundan tercih ettim. Mümkünse Michelin taktırmaya bakın (Gold Standart serisi).
Tavsiyeniz için sağolun, pirellinin sadece çabuk aşınmasından dolayımı michelin tavsiye ediyorsunuz?Çünkü arabalarda michelin inde çabuk yıpranma sorunu oluyor ,Yani 200 tl pirelli almaktansa 300 tl ver michelin al dermisiniz?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:16 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:59 AM ----------
dun izmir liler bilir altınyolda alsancak karsıyaka arası cevre yolu diyeyim,anormal bir doluya girdim bir anda,kuru zeminden islak zemine,onumdeki arabalar hafif fren yaptı,120 filandım,resmen korktum kayacagım filan diye,pirelli lastikler yeni ,daha 500 km filan,ilk yagmur testiydi,asırı yagmurda sorunsuzdu..
president michelin super sport hala buz motorda yok,bekleyemeyip pirelli almıstım,yumusaklık,yol tutus,viraj gayet guzel,tavsiye ederim,hem de 200 tl..
Pirelli nin sport modelinimi aldınız yoksa standart modelinimi?:silent: