suzuki burgman 400 yardımmmm

ben suzuki brugman AN 400 alcam da hakkında bilgi verirmisiniz nasıl bir motor yardım....

15 yil once vardi bende. Eger o gunlerden bugune kadar cok degisime ugramadiysa, ben aradigimi bulamamistim o motorda. 30 beygir, 200 kilo agirlik ile hantal kaliyor. Aks araligi uzun, tekerlekler kucuk, rake acisi yuksek oldugundan viraji zor, manevrasi kotu. Alti yere yakin oldugundan kaldirima cikarmasi zor vs. Oturma pozisyonu kisa mesafede rahat gibi gorunse de uzun yolda bir touring gibi olmadigi icin kuyruk sokumunu agritiyor. Yani sikisik trafikte kivrak degil, sehirde pratik olmuyor. Sehirden cikip otobana vuruyorsun, en gucsuz araba kadar bile son hizi yok. Bana bu nedenlerden dolayi kullanissiz gelmisti. Iki uc yil sonra sattim.

Ama hastasi ve seveni de coktur. Iyi yanlarini da onlardan dinlemek lazim. Her seye ragmen kullanirken kendimi cok ozel bir arac kullaniyor gibi hissederdim. O donemde maxi scooter cok yoktu bi de. Insanlar dönüp bakiyordu =)

Bir de yeni kasalar cok yakisikli. Bagajlari da daha buyuk. 2000 modeli tam kask almazdi mesela =)

Edit: benim motor 2000 degil 1999 modeldi galiba.

Son düzenleme:
arkadaşlar bende de burgman 400 k7 var ve FI işiğı 4 kontak çevirmemede bir yanıyor ve koltuğun altındaki soketleri söküp takıyorum arıza gidiyor ama bu bana pek tatminkar gelmiyor bilgisi olan arkadaişlar beni başak bildikleri varsa bilgilendiririse sevinirim birde zenon farlar mevcut motorumda acaba bundan da olabilirmi ve uzun yol yapmayı düşünüyorum 1700 km gibi bu macerada beni üzemsinden çekiniyorum yorumlarınızla yardımcı olursanız sevinirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar