gezinizin güzel geçmiş olmasına sevindim. 125 cc'lik scooter ile uzun yola gidilmez diyenler de okusun yazdıklarınızı. ben de geçtiğimiz yaz 13 günde 3400 km yaptım 250 cc'lik Honda scooterım ile. Ankaradan eskişehire, sonra eğridir gölü üzerinden datçaya gittim ve 13 gün sonra ankaraya döndüğümde scooter ile uzun yolun ne kadar keyifli olduğunu anladım.Scooter lastik ebadının küçük olması sadece aşırı hız yapıldığında sakınca yaratır. Motorunuz 1200 cc'lik bir motor olsa bile bildiğim kadarıyla 80 km hızı geçtikten sonra ceza yiyorsunuz. Scooter ile uzun yola gidildiğinde yoldaki çukarlara özel dikkat sarfedilmesi gerekmektedir. Yolun konfor durumuna göre yeri geldiğinde 110 km hıza çıktım. Dar ve stabilize yolda ortalama 70 km ile gittim. Sonuçta geziden çok memnun kaldım. Elimin altında Honda 125 cc kros motor olsa bakımını yaptırıp Hindistan'a kadar gitmekten çekinmem. Düşük cc'li motorlar ile uzun yola gidilemeyeceği kocaman bir kuyruklu yalan. Arjantin'den yolaçıkan ve dünyayı bir kaç kere turlayan YBR'li arkadaşı örnek gösteriyorum.
Dostum sana katılıyorum küçük cc li kaliteli bir scooter ile de gerçekten heryere gidilebilir. Ancak bu tercih meselesi sonuçta Suzuki an125 kaliteli bir motosiklet ama 900 km de arkasına yaslanaması yeri geldiğinde ters rüzgar yiyip iyice yavaşlaması gerektiğinde yeteri kadar hızlamaması vs vs bunlar dezavantajları ama imkansız değil.
Siz 13 günde 3400km gerçekten büyük bir rakam. Ancak altınızdaki motor HONDA ve 250cc. Foresight'ın rahatını bilirim. Tekeri biraz küçük ama gücü de konforuda yerinde bir motosiklet. Ancak Dylan ile 3400km yolu daha zor karşılarsınız. ben 1600km istanbul-bodrum gidip gelmiştim. Kesinlikle yolun hakkını veriyor ancak en azındana arkama yaslanıp ayaklarımı biraz öne uzatmak isterdim
Bu açıdan düşünürsek biraz cc yükseltmek, biraz rahatlık, biraz güç vs hepsi birleşince ortaya yine biraz daha büyük cc li makine ihtiyacı çıkıyor.
Örneğin Siverwing 400, örneğin, Yamaha majaest 400, Bu aletlerle değil 3400, 34bin km lik gezilere bile gözüm kapalı girerim.