suzuki an 125 hk mı, kymco agility 125 mi alınır?

valla karşılaştırmak bile abes bence Suzuki suzukidir, kullandık biliyoruz...

bence ; suzuki motor , kymco(zor yazdım adını bu arada) motorcuk...

::dalga::

işte buna gülerim ben!

Kymco, scooter konusunda tüm dünyada zirveye oynayan bir marka.
Italyada bile %14'lük pazar payı ile Piaggio'nun hemen arkasından 2. sırada!

Agility çok daha seri.
Agility'nin yol tutuşu çok daha iyi.
Agility daha iri.
Agility'nin yedek parçası ucuz.
Agility'nin fiyatı daha hesaplı.
Agility daha güçlü. AN 9HP, Agility 9,6HP.
Agility'nin tekerlek çapı daha büyük. Yani daha güvenli.
Agility'nin bagaj hacmi daha fazla.
Ve hepsinin ötesinde Agility bir KYMCO!!

Ne garanti 100.000 km mi ?

Bu yalancılık değil dolandırıcılık

Daha iki gün önce biri topic açmıştı 100.000 dediler garanti belgesinde 30,000 yazıyor diye

Kymco Venox'a 100.000km garanti veriyordu bir dönem. Ama ülkemizde uygulandımı bilemiyorum.

Son düzenleme:
ikiside çok güzel motor, hangisini alırsan al pişman olmazsın:cat:

agility'nin tek dezvantajı süspansiyonlarının sert olmasıdır.ama bunu kafana takmazsan kesinlikle kymco al derim ben:cat:

ben kymco agility kullanıyorum. 125 cc de o fiyata tek seçenek bence. maxide de nexus 500 kullanıyorum oda sınıfının en iyisi. ve son olarak aynı zamanda bir suzuki kullanıcısıyım. gsr 600. oda sınıfının lideri bence. yani marka değil model önemli arkadaşlar. suzuki en iyidir değil! agility an 125 ten daha başarılı bir scooter bence...

arkadaşlar x-max 250 motoruma birde kardeş eklemek istiyorum. şehir içi ve kısa mesafe kullanmı, serilik, konfor ve yakıt olarak hangisini önerirsiniz. teknik veriler birbirine çok yakın. agilty 125 i 2500 ytl gibi, an 125 i 2400 ytl gibi rakamlara almak mümkün. yorumlarınızı bekliyorum...:cat:

ben kymco agility kullanıyorum. 125 cc de o fiyata tek seçenek bence. maxide de nexus 500 kullanıyorum oda sınıfının en iyisi. ve son olarak aynı zamanda bir suzuki kullanıcısıyım. gsr 600. oda sınıfının lideri bence. yani marka değil model önemli arkadaşlar. suzuki en iyidir değil! agility an 125 ten daha başarılı bir scooter bence...

birader konuyu sen açmışsın zaten :mrgreen:

kendin pişir kendin ye olmuş biraz :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar