suzuki an 125 hk mı, kymco agility 125 mi alınır?

arkadaşlar x-max 250 motoruma birde kardeş eklemek istiyorum. şehir içi ve kısa mesafe kullanmı, serilik, konfor ve yakıt olarak hangisini önerirsiniz. teknik veriler birbirine çok yakın. agilty 125 i 2500 ytl gibi, an 125 i 2400 ytl gibi rakamlara almak mümkün. yorumlarınızı bekliyorum...:cat:

bence agilty 125 daha ıyı hem seri hem konforlu yakıtı da ıyı (yamahayı boludakı azmı ustadanmı aldın)

Ben de agility 125 var.Motor gerçekten çok sağlam ve seri.Benzin tüketimi de km de 9 ykr civarında.Fakat motor kesinlikle konforsuz ve amörtisörleri sert.Ayrıca değişik şişman bir selesi var.Bu sebebten 180 cm boyum olduğu halde 2 ayağımında da yere değmesi için koltuğun ön tarafına gelmek zorunda kalıyorum.:mrgreen: Şu an bana da extradan bir scooter daha lazım iş icabı.Ben de suzuki veya kymco düşünüyorum.Kymco agility ye zam gelmiş(2650 YTL)Suzuki de tatlı motora benziyo fakat şuan pek yaygın değil

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya twona bu senin kaçıncı motorun?

Daha 500km dolmadan bir motor değiştiriyorsun...

Suzuki An :cat:

Seçimin suzuki olmalı göründüğünden daha performanslı ve ekonomik bir motosiklet o

Bu aralar Anadolu yakasında bol miktarda Suzuki an 125 görüyorum. Sanırım satmaya başladı bu motor, fiyatı ve kaliteside iyi...Yalnız Kymco'da çok iyi, hem seri hem diğerlerine göre heybetli bir motor. Yakıt senin için çok önemliyse suzuki'yi al derim; ama bunun fazla bir önemi yoksa Agility daha yırtıcı ve havalı...

(twona)boludakı yamaha servısıde (ahmet)usta benım daymda oyuzden sordumbekkı tanırsın dostum

bence ; suzuki motor , kymco(zor yazdım adını bu arada) motorcuk...

Kymco Agility kaç lira? 2500!!
Suzuki AN125 HK kaç lira? 3000!!

Hangisinin yedek parçası daha ucuz? Kymco!
Hangisinin garantisi 100.000 KM? Kymco!
Hangisi YBR ve CBF'lerle kapışıyor? Kymco!
Hangisi daha yırtıcı ve agresif? Kymco!
Hangisi daha güçlü? Kymco!

Eeee sizce hangisi??
f1.jpg

345

agilty 125 süspansiyonu sert ve aynalar çok kötü ama sorunsuzdur.Ben suzuki derim markasından ötürü...kalite olarak fark yoktur diye düşünüyorum...

Kymco Agility kaç lira? 2500!!
Suzuki AN125 HK kaç lira? 3000!!

Hangisinin yedek parçası daha ucuz? Kymco!
Hangisinin garantisi 100.000 KM? Kymco!
Hangisi YBR ve CBF'lerle kapışıyor? Kymco!
Hangisi daha yırtıcı ve agresif? Kymco!
Hangisi daha güçlü? Kymco!

Eeee sizce hangisi??
f1.jpg

acilen bir test sürüşü yapıp ona göre kıyaslamanızı tavsiye ediyorum..verdiğiniz bilgiler kağıt üstünde göründüğü kadar gerçekçi olmayabilir

acilen bir test sürüşü yapıp ona göre kıyaslamanızı tavsiye ediyorum..verdiğiniz bilgiler kağıt üstünde göründüğü kadar gerçekçi olmayabilir

Valla bi AN125 bulsam yapardım bu dediğinizi. :p
Ama elimizde sadece Agility vardı!!! :cherry:
Ne yani adı var diye Suzuki mi aldıralım arkadasımıza!!!:farao:
Valla benim bildiklerim bunlar.. Seçim yine alacak olan arkadasımıza kalmıs.. :cat:
Haaa! Birebir tecrübe eden vatandaş var sitemizde!!
mete_han abime bi sorun siz Agility'yi!!! :)

Suzukinin kötü motor üretmeyeceği kesin. Agality ise kullanıcıları çok memnun. Pek şikayetçi olanı görmedim. Her iki motor hakkındada bilgim olmadığı için Biri diğerinden üstündür demem yersiz.

Ne garanti 100.000 km mi ?

Bu yalancılık değil dolandırıcılık

Daha iki gün önce biri topic açmıştı 100.000 dediler garanti belgesinde 30,000 yazıyor diye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar