Nesi varmış yani? Bence gayet güzel motor. Başka 125 liklerden de hiç aşağı kalmıyor. Bugün yine yağmur-çamur demeden benim bütün işlerimi gördü. Ben memnunum. Hatta şöyle söyleyeyim: ' O bir kahraman.'
Kardeş bu arada bu küçük canavarlar yürür bazda mükemmmel; fakat lastikleri beş para etmez, hali hazırda toksom da bundan bahsediyor , bana sorarsan vakit geçirmeden değiştir, detayı forumda fazla fazla yazıyor .
Havalar bozuk, malum o lastiklerle İstanbul gibi bir yerde yolda tutamazsın o makinayı Allah göstermesin....
az önce motorumun arazi performansını test ettim bende diyebilirimki o bir kahraman otoyoldan çıkıp tali yola girdim tabi girmez olaydım fakat suzim sağ olsun yol çamur ve taşlık yani ya çamurda kayıyorum yada taşlarda-çakıllarda zıplıyorum bunların zevkini çıkarıp giderken bukadar kötülüğün üzerine yetmezmiş gibi sol tarafımdaki yaklaşık 30m uzağımdaki kulubenin önündeki 3 kangaldan 1 tanesi sanırım en büyüğü idi kalkıp solumdan bana çapraz koşmaya başlamazmı bi an için salavat getirdim çünki çamur+taş+çakıllık azami hızım 10 - 15km saat ve çaprazdan gelen bir kangal tek kurtuluşum elimin altındaki elcik ve suzimdi ben bunlara güvendim gazı açtım çok sendeledim ama o yollarda 50km saate çıktım bi anda tabi çok kötü ve dengesiz oluyor fakat bu olaydan sonra yaklaşık 4km daha gidip asfalt yola çıktım diyeceğim dengenizi sağlayabilirseniz bu motor her yerde gidiyor yahu. :queen::cat:
arkadaşlar günaydın.ben bu motorun sıfırını hala bulamadım kaç yere sorduysam yok diyor.fiyatta vermiyorlar.nedendir bilen var mı?
Hoşgeldin goldumut. Hayırlı olsun.
tsk ederım..
lastık konusunu forumda okudum ve cogu uye pırellı ıle degıstırmemın yagmurlu havalarda veya su bırıkıntısınden gecınce daha guvenılır oldugunu soyluyorlar.
bu konuda ne dıyorsunuz?
Geçen haftasonu hanımla Kartal Real'i turlarken Tchibo standında kayak pantalonu gördüm.
Yeni katılan arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum ; bakıyorum ağır toplarımız yan yana mesajları patlatmışlar ne güzel ne güzel
Arkadaşlar hangi arkadaşlarımız koruma camı kullanıyor? mesela toksom kardeşimin karakaçanında göremedim:)
Bende var inanılmaz bir koruma sağlıyor rüzgarın göğsünüze yaptığını neyle kotarıyorsunuz bence bi deneyin ben suzimi ilk aldığımda servise taktırmıştım 25 ytl verdim ama mika olması biraz kötü biraz araştırırsanız daha kaliteli çizilmeyenleride var çizildiği zaman geceleyin o çiziklere ışık vurduğunda yolu göremiyorsunuz.
Bi deneyin bakın ne kadar fark edecek
kazasız belasız arkadaşlar.
arkadaşlar lastiklerini pirelli ile değiştirin ben pirellileri taktıktan sonra ne kayma ne sallama bişey kalmadı virajlarda motoru istediğiniz kadar yatırın kayma olmuyor ben özellikle düşmeyi göze alıp yağmurda yatırdım motoru hiç bişey olmuyor aşşa yukarı 1,5 aydır pirellilerin üstünde gidiyorum ve her yönü ile size garanti ediyorum kayma problemi %100 ortadan kalkacak
Sanırım en taze bilgiler bende:bilgi için cok tesekkurler..acaba pırellının hangı modeli?