Tchibo - 26 Kasım 2008

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Tchibo'da çok değişik ürünler oluyor ve uygun fiyatlara satılıyor. Şu botlara bakiyim ben hoşuma gitti. :)

Mersin İl Temsilcisi
evet çok işe yarayacak şeyler var ama kayak malzemeleri oldukça pahalı kalıyor az sonra önereceklerimin yanında...

daha önce de bunu bir kaç yazımda belitmiştim ve yine tekrarlıyorum...

arkadaşlar, balık adam malzemesi satılan yerlerde içlikler diğer spor malzemesi satanların yanında fiyat olarak devede kulak kalıyor. bilginize ;)

sırt korumalığı işe yararmı acaba çok kaba motorda kullanamazsın heralde... zaten yazıyor kayak için diye.... niye bunu soruyorum ki........yakında bokumla kavga edicem :p

Bu sene ne olcak bakalım favorimiz:mrgreen:
Ertek söylemese ne fark eder, zaten 3-5 kişiyiz derken bir bakıyoruz hepimiz aynı olmuşuz:p

Son düzenleme:
Bu sene ne olcak bakalım favorimiz:mrgreen:
Ertek söylemese ne fark eder, zaten 3-5 kişiyiz derken bir bakıyoruz hepimiz aynı olmuşuz:p

Şaka bir yana arkadaşlar çok kullanışlı ve fiyatı uygun termal ürünler mevcut...

malum kış kapıda herkesin ihtiyacı olacaktır...

Pişşşttt kısss arııı vız vız sanada lazım olcak...
Naked motor rüzgar çarpar... :p

Baktımda geçen seneyle aynı bir kaç ürünü, hatta bizim milli forma da var katalogta :p

Lazım olcak demi ::153::
Ulan cıbıl cıbıl kalcaz kış ortasında.:p

Çok heycanlıyım sankim. Bu yaşımda böyle bir motosikletin sahibi olmak garip geliyor hala. Melek abi sağolsun::melek02:
Gerçi hala sahibi de dğeilim erken konuşmamak lazım:)

Motorun yaşı mı olurmuş :mrgreen:
Tam tersi o motor bu yaş için... sonra bi bakmışsın saçlar beyazlamış , altında tourer şehirden şehire dolaşıyosun... :p

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Sakın yanınıza cimri bir arkadaşınızı almadan yalnız gitmeyin, sonra termal termal ne görürseniz alıyorsunuz. :)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Motorun yaşı mı olurmuş :mrgreen:
Tam tersi o motor bu yaş için... sonra bi bakmışsın saçlar beyazlamış , altında tourer şehirden şehire dolaşıyosun... :p

Bu da sana kapak olsun diyicem ama bunu çekerken zaten yanımdaydın.:p

dsc01056sho8.jpg

Bu amcamın pistte Ducatiyle nasıl döndüğünü hatırlatırım.:wiinkk:

Burma kadayıf tekniğiylede olsa sonuna kadar SS.:cherry:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
sırt korumalığı işe yararmı acaba çok kaba motorda kullanamazsın heralde... zaten yazıyor kayak için diye.... niye bunu soruyorum ki........yakında bokumla kavga edicem :p

Kayak için yazmıyor, kayakçılar için ideal diyor, motosikletçiler neden kullanmasın. :) Ona benzer bir sırt korumasını almak için hele adı 'motosiklet güvenlik ekipmanı' olursa en az yüzlüğü gözden çıkarmak gerek. Bence denenebilir, ben yağmalarken görmedim ama zaten sınırlı sayıda satışa sunulmuş.

BIYIKLI'ya katılıyorum.Olmamasından iyiydir.:cat:.
Gürkan'cım eline sağlık.Yarın bi uğrayalım bakalım,ne kalmışsa ondan alırız:cherry:.Şaka bi yana botlar güzel görünüyor.

dün 20ytl ye satılan termal içlikten satın aldım, 2 günlük izlenimime göre, mükemmel bir ürün, kesinlikle tavsiye ederim.

Önceden içime kalın giyinip, sabah erkenden giderken rahat gider, öğlene doğru terler, akşam dönerken ise donardım.Ama bu termal içlik sayesinde sabah-öğle akşam rahatım, motordayken rüzgarı hissettirmiyor, o yüzden hiç üşümüyorsunuz, motorsuzken de yünlü, kalın bişey olmadığından terlemiyorsunuz. İçiniz sürekli sıcak oluyor, insan çıkarmak istemiyor :)
Kesinlikle tavsiye ederim

Bende termal eldivenlerden almıştım (motor için değil günlük kullanım için). Birde termal içlik takımı aldım 34 ytl.lik olanından ve çok güzel bir ürün tavsiye ederim. Ayrıca sırt korumasını da inceledim. İçinde kayak için uygundur motosiklet ve skateboard yaparken kullanmayın diyor ama niye öyle yazıyor anlamış değilim. Benim bir arkadaşım eşi için almış bu sırt korumasından ve çok rahat etmiş. Benimde ara ara bel ağrım oluyor o yüzden almayı düşünüyorum. Tavsiye ederim, çok kaliteli ve sağlam bir yapısı var. Daha önceden başka markaları araştırmıştım, en ucuz armode bile 85 ytl. diyor oysa bu 35 ytl.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar