dostum valla sen onu orta yasta birine satmayı dene sıfırı suan 2.500 tık para 500 için kimse sıfırı değişmez burda kendi acmak ister yinede inş. satarsın
dostum valla sen onu orta yasta birine satmayı dene sıfırı suan 2.500 tık para 500 için kimse sıfırı değişmez burda kendi acmak ister yinede inş. satarsın
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar, sonunda bende an 125 sahibi olabildim, tabiki sizlerin yorumları ve tecrübeleri bu kararı vermemde büyük rol oynadı, bu yüzden katılımda bulunan bütün arkadaşlara çok teşekkür etmek istiyorum, bende elimden geldiğince tecrübelerimi burada sizinle paylaşmaya çalışıcam. Hatta hemen paylaşabilirim bile... Motorumu aldığım ilk gün yedek anahtarı bir kenara ayırmadığım için ertesi sabah saat 06:00'da uğradığım gasp sonucu motorumun iki anahtarını birden çaldırdım. Neyse ki motorum çalıştığım otelin otoparkındaydı. 2-3 gün sonra motorumu doblonun arka koltuklarını yatırarak maslaktaki yücelmotor'a götürdüm. Anahtarlar değişti ve bu bana 126 ytl'ye mal oldu, servisten de çok memnun kaldığım söylenemez. Henüz kaskım, montum ve ehliyetim olmadığı için trafiğe çok çıkamıyorum, rodaj için beşiktaş çevrelerinde ara sokaklarda dolanıyorum. 23 ağustosta inşallah sınava girip eylül gibi ehliyetimi alır ve sizler gibi rahat rahat gezebilirim. Herkese saygılar.
selamlar herkese de merak ettiğim bişi var ankaralı suzuki an 125 ci bayanlar sanırım yok yani bayanlar binmiyomu buna merak ediyorum hiçde dek gelmedi![]()