Suzuki An 125 Hk Kullanıcısının Yorumu
Merhaba yaklaşık 1 ay önce 2. el bi suzuki an 125 aldım.
Burada almak isteyen arkadaşlara yardımcı olacağını düşünerek düşücelerimi yazmak istedim.
ARTILARI
> Gerçekten düz yolda çok seri rahatlıkla 100-105 i görüyor(tek kişi 2 kişi 95) eğimli yolda ise 120 yi görüyor (zaten son ibre 120)
> Plastik kalitesi çin mallarına on basar. Biliyorsunuz en sağlam çin malı mondial, o bile güneşten bi süre sonra göstergeler ve farlar sararıp berbat bi görüntü oluşturuyor ve göstergelerin gece ışıklandırması çok rezil ama suzuki gerçekten kendini belli ediyor, kalite süper.
> Yaklaşık 50-60 km hızla sağ tarafa yani egsozun üstüne düşüp yaklaşık 2-3 metre sürüklendim ama motor hala çalışıyordu. motoru kaldırıp yoluma devam ettim(tabi nasıl ettim bide bana sorun). 2 haftadırda sürüyorum tık etmedi . biraz çizik var oda olacak Ama çin malları bırakın sürüklenmeyi yan yatsa çalışmıyo.
> Koltuğun altındaki bagaj oldukça geniş kask sığıyor arkaya bide çanta atarsanız tadına doyum olmaz.
> İnsanı hiç yormuyo sürüşü çok zevkli ve aynalar kafa ile bitişik ve çok güzel duruyo
EKSİLERİ
> En büyük eksisi çok dik yokuşlarda iki kişi motor gerçekten çok yavaşlıyo ve 50 km hıza bir anda düşüyo(iridyum buji+ yeni kayışla belki 10 km daha artırırım umarım ... deneyince yazarım)
> Arka biraz dar ikinci kişi için ve 2. kişinin ayak koyacağı yer gerçekten rezil hiç olmamış adam ayağını nası koyacağını şaşırıyo çok dar.
DİĞER
> Kilometrede ortalama 100-110 bin civarında yakıyo tahminim( tabi benim çok dikkatli kullandığım söylenemez kullanmaya bağlı belki biraz daha azalabilir).
> Görünüş güzelliği size kalmış bana göre çok şirin.
Sormak istediğiniz başka birşey olursa yardımcı olurum