- Motosikleti
- Forza250-cygnusL
suzuki an 125 arıyorum temiz ve acil yardımcı olabilcek varmıı
Burda bir arkadaşımız satıyor... siyah.... Motor izmirde.... :cat:
suzuki an 125 arıyorum temiz ve acil yardımcı olabilcek varmıı
dostum bu motor sağa güzel yatmış gaz kolunun ordaki topuz bile çıkmış birde çok yormuşlar o motoru egzostan belli 2000 km deki motorun egsozu o kadar yanarmı benim motor 15000 km yi geçti daha egzosunda bir gram pas yanık izi yok aldığım gibi duruyor
dostum bu motor sağa güzel yatmış gaz kolunun ordaki topuz bile çıkmış birde çok yormuşlar o motoru egzostan belli 2000 km deki motorun egsozu o kadar yanarmı benim motor 15000 km yi geçti daha egzosunda bir gram pas yanık izi yok aldığım gibi duruyor
selam arkdslar uzun suredir takip ediyorum sizleri fakat uye olmak bu gune nasıpmıs adım anıl ızmırde yasıorum antalyada okuoyorum suan da 2007 model an 125 kullanıyorum fakat forumda yazılanları okuyunca acıkcası uzuldum benım motorum 13 bınde we ben 97 kiloyum duz yolda 85 ı gecemedım arkdslar 100 we 105 hatta 110 dan bahsedıo bu km nasıl ulasıyosun yardımcı olabılırmısın dıe merak ettım tsk
alp abicim genede ben o motora ısınımadım
almayı düşünen arkadaş ne düşünür bilmem ama bu motor sanki ondan daha iyi gibi geldi bana
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...hibinden-satilik-200-km-de-garaj-motoru/detay
alp şimdi antalyadayım bı kamyon ayarlayıp ızmıre getırcem butun yaz ordayım bulusalım goreyım bakalım![]()
570 km 60la 70 le cekılmez ya ehlıyette yok zaten olsada gerek yok) xenon war bende gelsem de zaten gece gelırım o zamada akum bıter
karanlıkta kalırız artık