Yokmu þu motoru inceleyen yahu özellikle hýz deðerlerini merak ediyorum eðer þehir içinde iþimi görürse alacaðým.
Suzuki bayisini aradim belli parcalar zaten bulunur dedi allah gostermesin kaza yaparsaniz parcalar zaten 12 gunde belcikadan geliyor diyor parca fiyati az cok honda yamaha ile aynidir tahminim.. Sehir merkezi ise serviste cok sikinti olmaz gibi suzukinin sitesinden bir bakin..hocam honda yamaha ve suzuki saglam kaza olmadi muddetce cok bir parca sikintisi olmaz kaza olursa bayi getirtio zaten dedim gibi servis olqyini cok sorun yqpmiom. Motorcular az cok yag falan degisimi yapio bujiler degisir arada okdar. Antalya kumluca ilcesindeyim burda servis yok cokta sorun yapmiorumMETDOÐ;3569691' Alıntı:Saðolasýn murat verdiðin bilgiler için.ilk kez motor alýcam,symphony ve adress ikisinin arasýnda kaldým.suzukinin parçalarý pahalýmidir?.servis sýkýntýsý varmýdýr.?
A.E.A barkınında boyu uzun.fuarda canlı yayında addressi inceledi üzerine oturdu.motoru çok beğendi.Ben fuar da inceledim biraz kısa boylular için uygun
1.80 ve üzerine uymaz dizlerim araya girmedi
Hocam boyum 180 benimde sikinti olurmu. Boy konusunda birisi aydinlqtabilirmi. Ayaklarimi yana acarim bazen cup kullandimdan ilk scooterim olcak.. Gerci suzuki sitesinde izledim ben cup tarza alistimdan bacaklari aciorum sorun olmaz heraldeA.E.A barkınında boyu uzun.fuarda canlı yayında addressi inceledi üzerine oturdu.motoru çok beğendi.
Hiç sorun olmaz hocam.altın elbiseli adamında boyu uzun.eniyisi youtubedan motobike expo 2015 fuarı canlı 1.gün 2.bölüm videosunu izleyin.daha iyi anlarsınız.Hocam boyum 180 benimde sikinti olurmu. Boy konusunda birisi aydinlqtabilirmi. Ayaklarimi yana acarim bazen cup kullandimdan ilk scooterim olcak.. Gerci suzuki sitesinde izledim ben cup tarza alistimdan bacaklari aciorum sorun olmaz heralde
Bugun konyq subesi nden ibrahim beyle konustum kendisi 180 civarimis sikinti olmadi dedi direksiyonu saga sol cevirirken fakat 185-186 boy ve ustu icin sikinti dedi .. Zaten altin elbiseli adamin videosuna baktim oda 180 den assa diil uzun birisi. CokCok asiri uzun olmayan icin sikintisi yok arkadaslar.. Benim boyda zaten 180A.E.A barkınında boyu uzun.fuarda canlı yayında addressi inceledi üzerine oturdu.motoru çok beğendi.