suzıkı burgman 400

Merhaba arkadaşlar aranıza yenı katıldım.. bende içimdeki motor sevgısını bu zamana kadar bastırdım.. ama eşimle birlikte ıkımızın ortak kararı artık bir motor almak (bu arada onuda benı destekledıgı ıcın cok sevıyorum) suzukı burgman modelı ıstıyorum tabıkı fıyatlar bellı 0 alamıyacagım bunu ıcın 2 elını dusunuyorum
2004 2005 model.. nasıl sızınde fıkırlerınıze ıhtıyacım var.. acaba sorun cıkartırmı cok saglam motor olduklarını duymustum yardımlarınızı ve yorumlarınızı beklıyorum...

oldukça iyi bir motor,geçen ay arkadaşım aldı,400 2004 model.çok memnun...fakat iyi araştırmadan alınmamalı tabi,bu her araç için geçerli.şimdi olmasa yarın sorun çıkartacaktır.güvendiğiniz ve anlayan bir ustaya gösterin beğendiğiniz burgman ı...şimdiden hayırlı olsun...

anladım gorusunuz benım ıcın onemlı bu ıslerde yenıyım.. oyuzden pek bıldıgım tanıdıgım bır ustada yok ama yorumunuz ıcımı rahatlattı gercekten sonucta 4,5 senelık motor alıcam...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
anladım gorusunuz benım ıcın onemlı bu ıslerde yenıyım.. oyuzden pek bıldıgım tanıdıgım bır ustada yok ama yorumunuz ıcımı rahatlattı gercekten sonucta 4,5 senelık motor alıcam...

Hoşgeldin hocam hayalimdeki motor o taş gibi motordur burdan atlayacam bi gün kastamonuyaaaa ooofff.:wiinkk:

hosbulduk kardeşim benımde hayalım bu yaz gectı dıger yaz mersıne gıtmek.. motorumla duyumlarıma gore uzun yolda da ıyıymıs burgman cok olumlu yazılarokuyorum sızlerden... goruslerınız benım ıcın onemlı arkadaslar her turlu yorumunuza acıgım..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hosbulduk kardeşim benımde hayalım bu yaz gectı dıger yaz mersıne gıtmek.. motorumla duyumlarıma gore uzun yolda da ıyıymıs burgman cok olumlu yazılarokuyorum sızlerden... goruslerınız benım ıcın onemlı arkadaslar her turlu yorumunuza acıgım..

Yalnız temizine bak yedek parçası servisi çok tuzludur..:wiinkk:

çok sağlam,uzun yolda rahat...forumda kullanıcılar çok,onlar çok daha faydalı olacaktır sana eminim.belki tanıdıkları ustaya da yönlendirirler...

beklıyorum arkadaslar varsa tanıdıgınız ustalar tavsıyelerınız onerılerınız onemlı... varsa burgman ıkıncı el alan arkadas ondanda yorum beklıyorumm...

dostum hangi ildesin:silent:, yakınımızda olsan yardım için ne gerekiyorsa uğraşırdık:cat:

burgman keyfine düşkün insanların seçimidir.diğer yandan kalite ve sağlamlığı tartışılmaz.sana sadece 2nci el alırken dikkat etmek kalır

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
suzuki burgman 400cclerin K7 modelinin bir serisinde debriyajlarında üretim hatası var buna çok dikkat et alırken,duydugum ve okuduklarıma göre baya mağdur olan olmuş bu konuda,çeşitli forumlarda bu konu hakkında bir çok şey yazılmış,araştırmadan suzuki ismine güvenerekten gidip alma zararlı çıkabilirsin

Nedense tanıdığım burgman kullanıcılarının ilk motoru hep bu... Kullanması oldukça rahattır. Artçı için ise dünya üzerindeki en rahat motor burgmandır. Hatta genel bir kanı olarak scooteların mercedesidir. Oldukça havalıdır ve çok dikkat çeker ama nedense egzost sesi için aynı övgülerden bahsedemeyeceğim.
Ama şunu iyi bilinki burgman scooter mantığı ile giden büyük bir motordur
Otomatik vites sisteminin getirdiği konfor aynı zamanda bazı problemleri beraberinde getirmektedir yakıtı fazladır mesela
Motorsiklet dediğin bacakalrının arasında olmalıdır bunda ise scooter gibi binildiği ve yüksek hızlarda gidildiği için bariz bir güvenlik sıkıntısı vardır virajlarda tehlikelidir.
PArça maliyetleri yüksektir.
Belli bir zaman sonra sıkılmaya başlanır ve çok düşük fiyatlara ikinci eli vardır.satarkende ucuza elden çıkartmak zorundasın.

Bu motorların çok seveni olduğu gibi sevmeyeni hatta benim gibi karşı çıkanlarıda var ama alırsan hayırlı olsun sonuçta iki teker.

hımm anladım ama ben cok hız yapmayı dusunmuyorum dedıgım gıbı esımle bırlıkte ıst bulu gezmek hayalım.. mumkun oldugu kadar dıkkatlı kullanmaya calısacagım.. uyarılarınız ıcın tesekkur ederım.. motora ısındıktan sonrada en buyuk hayalım onunla uzun yola cıkmak :):) daha ehlıyetımı bıle almadım ha bu arada ehlıyet ıcın arastırıyorum. onuda aradan cıkartıcam ınsallah malum huzursuz bınmeyelım.. bu arada cok cevıren oluyormu? nedır durum arkadaslar...

honda silverwing 400 çift silindir emsal olabilir araştırmanı tabsiye ederim zamlara yetişmeden çünkü yeni kasalarını getirecek türkiye ye fiyatları burgman dan aşağı kalmaz şuan çok uygun..

honda silverwing 400 çift silindir emsal olabilir araştırmanı tabsiye ederim zamlara yetişmeden çünkü yeni kasalarını getirecek türkiye ye fiyatları burgman dan aşağı kalmaz şuan çok uygun..

silverwing in ikinci elleri burgman ın kilerin neredeyse 2 katına bulunuyor ama..

Sana tek kelimeyle Aprilia derim arkadaşım scooter dünyada İtalyan lardan sorulur yıllarca hiç sorun çıkmadan binmek istiyorsan Aprilia.Ben 2 yıldır kullanıyorum daha radyatörüne yarım çay bardağı su eklemedim hiç eksiltmedi,hiç sorun çıkarmadı,o kadar sorunsuzdur aşırı sağlamdır benim sana bahsettiğim 500 cc dir 250 olanlarıda vardır tercih senin arkadaşım umarım gönlüne göre olanı bulur eşinle birlikte keyifli yolculuklar yaparsınız.:cat:

Yavuz arkadaşım,bilmiyorum motor tecrüben var mı fakat daha düşük cc li bir scooterla başlarsan daha iyi olur.Hangi ilde ikamet ediyorsun?İst.daysan suzuki de bir numara Yücel motor Fevzi usta var Maslak sanayi ' de...Burgman alırsan muhakkak ona göster...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar