susamam

huyum değildir gündelik popüler işlere atıfta bulunmak,
ve fakat elemanlar gayet güzel iş çıkarmışlar.

arkasından bir tane de rock stone iyi gider.

Son düzenleme:
Motosikleti
Yamaha XT600
Çok güzel bi çalışma olmuş.Kimsenin diyemediklerini dile getirmişler çok beğendim sözler ve altyapı da çok efsane

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
şarkı iyidir kötüdür hiç tartışmıcam, yeni yetme rapçileri beğenmesem de bu cesur hareketle ülkedeki gidişata karşılık 3 maymunu oynayanlar dahil herkese tokat gibi yapıştırmışlar. mesaj yerine kondurulmuştur.
susamayız, susmayacağız!

Mükemmel olmuş, anlayana tabii. İşlerine gelmeyen kesim boklamaya devam edecektir. Umarım bu uyanış hareketinin öncüsü olur

Amerika da rap müzikle başlayan isyan hareketine benzer bir hareketi şimdilerde ülkemizde görüyoruz. Bir toplumun dinlediği müzik yaşam tarzına etki eder.. RAP müzik genç neslin artık kendini yeniden ifade etme şeklidir.. Artık Türkiye de siyaset ve klişe bürokrasi söylemleri bitmiştir.. Yani bu basit bir şarkı olayı değil.. Çok hızlı bir değişim ve uyanış dönemine girildi..

Güzel çalışma ama günümüzde çok büyük yara olabilen bir olay bile maks 1.5 - 2 ay sonra zamanın tozlu raflarına kalkıyor , umarım popüler kültürün kurbanı olup sadece orada burada paylaşıp tepki gösterdiğini sanan insanların anlık tepki gösterisi olmakla kalmaz gerçekten birilerinin kafasına dank eder.

Motosikleti
D400
türkçe rap olayına pek sıcak bakamasam bile acıkcası taktir ettim.

Gerçeklerle yüzleşmemiş insanlar kabul etmese de bu şarkıyı söylemek g.t ister. Yakında görürüz arkadaşları sorguya aldıklarını tekme tokat.

Deniz Tekin özellikle ayrı bir renk katmış.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Karşı diss geldi.:p
[yt]llc84Kb8CQI[/yt]

Yıllardır rap dinlerim,Favorim Enderdir.Fakat yeni isimlerden bayağı sağlam olanlar var.Şanışer Antalya bebesi.Görüyorum bazen çarşıda.Sağlam iş tebrikler.Anlayana

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yıllardır rap dinlerim, Defkhan'ın kötü bir işte olduğunu görmedim ☺️

Güzel çalışma.
1- Pop müzik çıkmaza girmiş görünüyor, suya-sabuna dokunmadan gidebileceği yer bu kadar, yeni arayışlara cevap veremiyor.
2- Batı'da da itirazın ve muhalefetin sesi olarak doğmuş ve devam ediyor. Yalnız orada kimse bunlara ses çıkartmazken bizim arkadaşlar nerede yaşadıklarını unutmuş görünüyorlar, ileri demokrasimiz onlara bir hatırlatma yapacaktır.
3- Yeni neslin eski nesle ağır eleştirileri var, haklılar, 12 Eylül ortamında tüm aileler korkudan çocuklarını apolitik yetiştirdi, kendimizce iyi yaptık ama sonuçları ortada, ülke ne hale geldi ? Meydanı boş bulan kifayetsizler nerelere geldiler. Belki de ciddi hata yaptık. Zaman gösterecek.

Binlerce masumu katleden pkk ya dhkpc ye veya diğer terör örgütlerine tek kelime etme, tek suçlu devlet yersen tabii.. Bir de kadın hakları çoçuk hakları gibi konuları araya sıkıştırdın mı tadından yenmez bi manifesto çıkıveriyor karşına..

Motosikleti
D400
https://www.yenisafak.com/hayat/pkk-feto-ortak-produksiyonu-3505308

Sicil olayı doğru mu bilemem; muhtemel doğrudur diye düşünüyorum ancak bir uyuşturucu sicili olan kişi "hayvanlara zarar verme" derse bu o kişinin yanlış söylediği ya da hayvanlara zarar verilmeli gerektiği anlamına gelmez.

Sanatcılardan birisi HDP'lilerin paylaşmasından rahatsız duydugunu paylaşmış; aynı durum onlar için de geçerli.
PKK yandaşı ya da değil , herhangi bir parti bu şarkıda söylenenlere destek veriyor ise bu klibin amacının terörizm oldugunu göstermez.

Gerçekten gerizekalılar arasında yaşıyoruz.
30 yaşındayım ve ömrümün 18 senesini bu gerizekalılar yüzünden boşa harcadım.

https://www.yenisafak.com/hayat/pkk-feto-ortak-produksiyonu-3505308

Sicil olayı doğru mu bilemem; muhtemel doğrudur diye düşünüyorum ancak bir uyuşturucu sicili olan kişi "hayvanlara zarar verme" derse bu o kişinin yanlış söylediği ya da hayvanlara zarar verilmeli gerektiği anlamına gelmez.

Sanatcılardan birisi HDP'lilerin paylaşmasından rahatsız duydugunu paylaşmış; aynı durum onlar için de geçerli.
PKK yandaşı ya da değil , herhangi bir parti bu şarkıda söylenenlere destek veriyor ise bu klibin amacının terörizm oldugunu göstermez.

Gerçekten gerizekalılar arasında yaşıyoruz.
30 yaşındayım ve ömrümün 18 senesini bu gerizekalılar yüzünden boşa harcadım.

Bense 43 :)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Binlerce masumu katleden pkk ya dhkpc ye veya diğer terör örgütlerine tek kelime etme, tek suçlu devlet yersen tabii.. Bir de kadın hakları çoçuk hakları gibi konuları araya sıkıştırdın mı tadından yenmez bi manifesto çıkıveriyor karşına..

evet, işidin yaktığı askerlerimize de değinmediler
iş bu sebepten her dedikleri yanlış olmalı

Bu memleketin en büyük sorunu vatandaşın yarısının diğer yarısından farklı olduğunu düşünmesi..

Oysa ki , adaletin terazisini tam ortaya koyduğunda farklılıklar ortadan kalkar.. İnsan olan her varlık adaleti isteyen ve talep eden olmalı..

Adalet; sadece yoksulun değil, kendi çocuğununda herhangi bir kayırma olmadan bu vatan toıpraklarında askerlik hizmetini yapmasına denir..

Bunun dışında konuşlan her söz boş laftır.. Siyaset dilinin adalete zarar verdiği zavallı ve bilinçsiz bir dönemin tam ortasındayız..

Motosikleti
D400

zaten türk toplumu olarak denilenler değil denilmeyenlere takıyoruz. sanki söylenenlerrin anlamı yok gibi.

Buyrun ali bey; sizi sahneye alalım siz bişilet yapın ya da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar