Sürüşte Müzik Dinlemek

Gothic metal dinliyorsanız pek tavsiye etmem. Ara ara kamyonun altına giresi geliyor insanın.

Motorun üstünde iken..
A perfect circle
Elsiane
Queens of the stone age
Radiohead
Prodigy
Unkle falan dinliyorum ezberledim artık şarkıları ama prodigy dinlerken bırak kamyonu direkt duvara 120 ile çarpmak istiyor insan o kadar gaz yani o grup.. Prodigy tavsiye ederim..
Hazır aklıma gelmişken playlist i değiştireyim:mrgreen:

Müzik var beni 30km/h ile 70km lik yol götüren
Müzik var beni 210km/h ile 8 km lik yolda sürat yaptıran

Müzik güzel ama sağda otururken güzel, yada terki de..

28. saniyeden sonra pedal dibe yapışır..

2.vites müziğim...

Son düzenleme:
Abi üründen memnun musun, ben de alayım diyorum.

Ayıca, bu üründen 2 tane mi almak lazım artçı ile konuşmak için yoksa 2 kişilik set mi bu?
Ona göre 2 adet sipariş edeceğim.
Kaç günde geldi?
Kaska montajını kendin mi yaptın, bir yere mi yaptırdın?

Edit: Evet, ürün 1 adetmiş, artçı ile konuşmak için 2 adet sipariş etmek gerekiyormuş.

Memnunum. Fakat bu ürün 6 kaska bağlandığı için çok tuş var tuşlar küçük. Eğer ben 1 kaska bağlanırım tuşlar büyük olsun rahat bulayım dersen. Sitede ararsan buna uygun modeller bulursun.

Seninde fark ettiğin gibi tek ürün.
Kargo 20 25 günde geliyor bazen süpriz yapıp 1 haftada da geliyor :)

Montaj dediğin şey iki vida sıkma ve kaskın padlerinin çıt çıtını çıkarıp içine mikrofon ve kulaklığı yerleştirmek. Toplasan acemilikle beraber yarım saatini alır.

Motosikleti
BMW F650 GS (2006)
Peki son soru; kaskın için kulaklıkları taktığın yerlerde şişkinlik vs. oluyor mu, kulağına baskı yapıyor mu?

Yazılanları okumadım belki belirten olmuştur.

Eğer kulak içi kulaklık değil de, normal bir kulaklık kullanırsaniz etraftan gelen sesleri çok daha rahat duyarsınız.
Ayrıca kulağın vücut dengesinde büyük önemi vardır. O tıkaçla kulağınızı tıkadığınızda bir de üstüne müzik verince siz farketmesenizde reflekslerinizde olumsuz değişim olur. Hijyen açısında da tercih edilmemelidir.

Kısacası motor kullanırken müzik dinlemek gerçekten çok keyiflidir, ancak bunu kulak içi kulaklıklarla yapmamanızı öneririm

Sadece uzun yolda otobanda müzik dinliyorum, şehir içinde bana göre çok tehlikeli.

Özellikle, sabahın köründe Billy Idol'dan Speed'le açılışı yapıyorsanız :cherry:

Saygılarımla.

Scala rider kullanıyorum, müziksiz olmuyor. scala nın avantajı bence ses seviyesini hıza göre ayarlaması,düşük hızda müziği ve çevreyi rahat duyuyorsunuz.. yüksek hızda seside otomotik yükseltiyor artık gazamı gelirsin sazamı bilemem, yolda müzik iyi gidiyor. bunun dışında etraftaki sesleri duymuyorsunuz gibi bir söze pek inandırıcı bulmuyorum. çevremde olan biteni sürekli takip ederim,etmemizde gerekiyor motorcular olarak.

Scala rider kullanıyorum, müziksiz olmuyor. scala nın avantajı bence ses seviyesini hıza göre ayarlaması,düşük hızda müziği ve çevreyi rahat duyuyorsunuz.. yüksek hızda seside otomotik yükseltiyor artık gazamı gelirsin sazamı bilemem, yolda müzik iyi gidiyor. bunun dışında etraftaki sesleri duymuyorsunuz gibi bir söze pek inandırıcı bulmuyorum. çevremde olan biteni sürekli takip ederim,etmemizde gerekiyor motorcular olarak.

Scala sadece scala ile bağlanıyor. Grupta 6 kişinin 5 inde çinli var birbirleri ile konuşabiliyor scala olanda mecbur çinli aldı :p
Birde her biri çinlilerin 5 katı fiyatında. Ben kendim sesi açıp kısarım sorun yok :D

Peki bu kulaklıkların müzik kalitesi ne alemde. Mesela aliexpress linki olan ürün. Müzik dinlerken sadece çalıyor mu yoksa zevk de veriyormu. Bas tiz vs.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar