Sürücü Kursu 19-20 Eylülde olan sınavı 3-4 ekim olarak söylüyor

Arkadaşlar,

bu ayın 19-20'sinde olan A2 sınavına girecektim (direksiyon) Kursu aradığımda Milli eğitim tarafından 3-4 ekime alındığını söylüyor.
kayıdımı bi sonra ki aya almış olabilirler mi?

Yoksa gerçekten A2 için 19-20'sinde sınav yok mu?

Kardeş sürücü kursun ne diyorsa doğrudur , internetten de kontrol et mutlaka. Ben de 2014 yazında almıştım sına bir kere iptal olup bir kere de ertelenemişti , çok normal yani burası muz cumhuriyeti.

Sınav 19-20 Eylülde var bu ay, sürücü kursundan bu şekilde bildirildi bende öyle biliyorum.

Arkadaşlar Bayram dolayısıyla MEB ertelemiş sınavı..Bayramdan sonraki hafta 3.4 ekimde başlayıp 16 17 ekim e kadar 3 etapta bitireceklermiş

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sürücü kursu bize 2 seçenek sundu ister 19 eylülde ister 4 ekimde girin diye. biz 19 eylül seçtik yani bu cumartesi.

Sınav bu cumartesi daha anca direksiyon eğitiminden geldim parkur oldukça kolay hiç motosiklet sürmemiş biri bile 10 dakika içinde sürebilir.
8 çizmek abartıldığı kadarda zor birşey değil sadece gideceğiniz yere bakın çizgiyi takip etmeyin.

la burda bayram sonrasına almışlar sınavları: 3-4 ekim'e. Bu nasıl bi uyuşukluktur arkadaş, daha 2 hafta var bayrama.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Burdada öyle malesef bayramdan sonra diyorlar. İl il değişkenlik mi gösteriyor nasıl oluyor bu işler anlamadım

benim sürücü kursu 2 gün önce arayıp 3 ekimde sınavın var dedi hatta gel evrağını al dedi kadın

Yok arkadaş o zaman bu sürücü kursu benimle oyun oynuyor, nereye şikayet edebilirim ben bunları?

ben cumartesi günü girdim ve geçtim bugün mesajı geldi . Bence sen bu işi bi araştır çünkü cumartesi ve pazar günü direksiyon sınavı vardı.

hocam, bugün kursa gittim, 10 ekim için kağıtta adım yazmakta, bakalım küçüksu, dereboyu cad. girecekmişiz sınava hayırlısı.

Aynen öyle dostum benimde öyle 10 Ekimde olucak büyük ihtimal gerçi kurs hala ne ders verdi nede haber verdi ama bekliyoruz işte

hocam kesinlikle arayın, benim kursta öyle aramasam bu hafta gireceğimi bile bilmiyordum. para istemeye gelince kurt gibiler.
sertifikam çıkar çıkmaz zaten 2-3 arkadaş şikayet edeceğiz.

Banada sürücü kursu yazılırken ekimde sınav dedi arıyorum direksiyon dersi ne zaman diyorum daha sınav zamanı bile belli değil diyor bende istedikleri paradan 150 TL eksik verdim direksiyon dersine gelirken getiririm dedim tamam dediler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar