eyvallah sağlıcakla kalınwalla gitmiş kadar oldum yaw ....güzel bi gezi olmuş yaw tebrikler
inşallah dileğiniz olurgerçekten çok güzel bir gezi olmuş allah bizede nasip eder böyle geziler
tamamen katılıyorum.dünyanın incisi güzel türkiyemGerçekten güzel gezi olmuş tebrik ederim. Bir ören yerine girişin 160 tl olması akılalmaz bir olay. Güzel ülkem de bu kadar pahalı bir yer göremezsiniz. Buna rağmen emin olun Petra Antik kenti kadar hatta yarısı kadar turist çeken bir merkezimiz olduğunu sanmıyorum. Bunun suçunu da tamamen kendimizde aramak lazım. Tanıtım yapamıyoruz. Tanıtım parayla oluyor tabi ki. Biz daha kurumlarımzı arasında uyumu sağlayamamışız ki ülkemizi tanıtmaya zaman ayıralım. Halbuki tanınmak demek para demek.
güzelbir karar almışsınız gidilir neden olmasın ama gidiş tarihi olarak kış sonunu seçin mesela 2 veya 3. aylar ideal zira oralar çok sıcakgüzel bi geziydi sizi tamamıyla izledim abilerim
bu arada abilerim cbr600 ile oraya gitmeyi düşünüyorum gelecek yaza
sizce gidilirmi bir super sport ile oralara ?
çıkış yerim iskenderun olacak bende hataylıyım
:evet çok pişman oldularSizinle gelemeyen diğer 5 arakdaş pişman olmuştur herhalde.
Eyvallah dostum sağolasınAbi çok güzel valla imrendim şimdi. Yolunuz açık olsun abi.
Dileğine inşallah diyorumElinize sağlık harika bir gezi, tehlikeli gibi görünen yerlerde var ama müthiş bir gezi olmuş.
İnşallah bir gün hep beraber gezeriz. :rendeer::rendeer:
Eyvallah şeyşamilAhhh !.. bu çılgın TÜRK'ler...
Mükemmel bir gezi olmuş.. Tebrik ederim...:cat:
Bu gezi, sanırım '' Batum '' a festival'e gideceklere ilham kaynağı olacaktır ..
Sağolasın yunus inşallah sanada nasip olurgerçekten harika bir gezi olmuş teşekürler:rendeer::rendeer::rendeer:
Aleykümselam emre motor önemli değil önemli olan başarırım ben diyorsan dağlar bile düz olur sana.hoşçakalemre:rendeer:selamünaleyküm yüreği geniş abilerim
seyahatinizin likinki kendi sayfamızda görünce
arkadasımızın bu yolculuğa cıkmak gibi bi niyetini görünce
resimleri tek tek inceledim
500 cc bir naket motorla bu yolculuğa cıksam cok yorulurmuyum size boyle bi soru sormak istedim
Mehmet kardeşim sözlerinde haklısın ülkemiz çokgüzel inşallah butoprakları korur muhafaza ederiz:rendeer:Gezi güzel ve paylaşım içinde teşekkür.
Fakat fotoğrafları görünce düşünmeden edemedim cennet gibi topraklarda yaşıyoruz. Her yer çöl, bir yeşillik yok deniz yok su yok. Gezilir fakat yaşanmaz bu yerlerde.
Gürhan sıcak ve samimi doğal yorumların için çok teşekkür ederim inşallah sende motorunla böyle soluklu geziler yaparsın:rendeer::cat:Beni o kadar güzel yerlere götürdünüzki abi tekrar tekrar bakmak istiyor insanın canı hernekadar tekrar görsede çok güzel yerler ikinizdende Allah razı olsun biz motorcu dostlarınıza böyle paylaşımlarda bulunduğunuz ve bizi gidemesekte gitmis kadar olduğumuz u hissettirmeniz beni ve eminimki bu fotolara bakan yorumları okuyan herkez için geçerlidir siz iki çılgın türk elleri öpülesi insanlarsınız ikinizdende Allah razı olsun öptüm ellerinizden pylaşımlarınız için canı gönülden teşekkürler ...