Eyvallah sağolun.Resim atmak öyle iş ki gezerken bile bukadar yorulmadımcok guzel kareler,ne mutlu gezip gormussunuz keyifli yorumlariniz ile dahada guzel olmus
usenmeden resimleri paylastiginiz icin kendi adima tesekkur ederim
sağolun varolunÇok güzel bir gezi yapmışsınız.Kazasız sorunsuz nice yollar.
inşallah hayalinizdeki yollara kavuşursunuzHerkesin Hayalini Kurduğu Gezidesiniz Belki Ülkeler Farklı Olabilir Fakat Bu Tarz Bi Gezinin Hayaliyle Yaşamakta Bi Çok Motosikletci.
Bizim Yerimizede Keyfini Çıkartın :cat:
inşallah mekkeyede medineyede gidersiniz.:cat:tavsiyem kutsal tppraklara motorla giderseniz mutlaka kış aylarında gidin:cat:harika bir gezi olmuş. Defalarca baktım fotolara doyamadım. Mekke ve Medine ye motor ile gitmek hep kafamın bi ucunda var.Sizi kıskandım desem yalan olmaztekerinize sağlık YOU NUMBER ONE!!!!
eyvallah sağolun sağlıcakla kalıninanılmaz güzel bir gezi olmuş ve anlatımda bi o kadar güzel.oralara gitmiş kadar oldum
Sağolun sağlıcakla kalınÇok güzel bir gezinti olmuş gerçekten de![]()
:silent::silent::bounce:???????????? Güzel türkçeyi güzel kullanalım.manyak bir gezi olmus
Öyledir!Anam canı berk oğlum derdi'de ondandır.emegınıze saglık cok guzel karaler cesaretınızı kutluyorum her ınsan katlanamz bu zorluklara
Eyvallah dostum.Yorumlarınız için teşekkürlerResimlere bakmak, yorumlarınızı okumak bu denli güzelse ya yaşadıklarınız hangi lezzettedir Allah bilir.
Zahmetlerinize sağlık.
Bizleri de gezdirdiğinize teşekkürler ediyorum.
Zaman içerisinde başka sunumlarınızı da okuyacağımız, izleyeceğimiz inancımla.
sağolun varolun sağlıcakla kalın.abi süper gezi süper paylaşım gezmiş gibi oldum ya teşekkürler::friends:
İşallah sende birgün böyle gezilere imza atarsın gelecek senindir sağlıcakla kalAbi ne diyim ya biz ancak hayalini kurarız sizi görüncede gitmiş gibi oluruz. Nice anlamlı geziler dileğiyle hoşçakalın..
Estağfurullah sağlıcakla kalınızVallahi büyüksünüz abi..
Avrupa güzel kenleriyle bizim bu yörenin ilgisini çekiyor.batılılar ise düzgün caddeler, köşeli çokkatlı evler,alışveriş merkezlerinden pek hoşlanmıyorlar bende öyle şehirleri metropolleri sevmiyorum.doğuda kültür,medeniyetler,tarih ve doğa var bende doğuyu seviyorum sağlıcakla kalınızgaliba 30 dk dır bu topicden çıkamadım müthiş bir gezi olmuş inşallah Allah nasip kısmet eder de bende böyle geziler yapabilirim ama doğuya yapacağımı sanmıyorum ben avrupaya yönelirim![]()
Zordu ama güzeldi başka dünyalar başka doğalar herzaman güzelliğini koruyor.Gerçek Güzellik Dogallıklarla yol almıssınız tebrıkler oraya normal ucakla bıle gıtmek gezmek zor bence ama sız gercekten zor bısey basarmıssınız bızımle paylastıklarınız ıcın cok tesekkurler devamlarını beklıyoruz.