Sürdüğün motosiklete hasta olmak

Motosikleti
Yamaha MT-25
Herkese selamlar , muhtemel herkes motorunun illaki bir şeyinden yakınıyor veyahut sıkıldığından gözü dışarıya açılıyordur, ben bunun tam tersi hakkında konuşmak istiyorum . Zaman geçtikçe makinede kendini bulmak , aşina oldukça aynı orantıda aşık olmak ve yeterli bulmak. Beygiri ,torku , özellikleri ve elektronikleri gibi bilimum noktaya kritiklere bakmadan sürüşünün kişiye verdiği rafineliği fark etmek. Kimisi içi bu GS , Kimisi için Crf , kimisi için 765rs veyahutta peugeout mobilet olabilir. Benim için mt25 kesinlikle öyle oldu . Elbette büyük hacimli süper güçlü herşeyi en iyi yapan değil ama beni en iyi hissettiren oldu . Uzun yolda vites aralığının çok yeterli olması mesela. Tek silindirli bir motosiklet gibi yormaması , ama aynı zamanda 4 silindirli gibi cayır cayır yanmaması . Neredeyse 40 beygir bir gücü var , açtığında elbet cuvvv diye kopmuyor fakat nefesi de kolay kolay kesilmiyor, bildiğim yollarda ve virajlarda dengime olmayan yüksek cc aletleri çokça taciz ettiğim oldu . Özellikle devir çevirmesi acayip hoşuma gidiyor benim. 14 devir gerçekten az değil ve adamı halk tabiri ile gerçekten tribe sokuyor . Bunu 1.6 civic hastaları ile örneklendirebilirim sanırsam. Kopup uçmuyorsun , aşırı hızlanmıyorsun ama motor altında bağırıp yırtınırken çok iyi 'hissediyorsun' bu da insana güvenli alanında çokça eğlenmesine izin veriyor. Egzotik bir motosiklet değil , parça ve usta anlamında kafamı çok rahat ettiriyor bu anlamda . Oturuş ergonomisi harika , karşılaştırmak gerekirse mt07de daha motosikletin üstünde hissediyorsunuz kendinizi, altınızda oyuncak gibi hissettiriyor tıpkı dukeler gibi. Fakat 25te daha çok motosikletin içine oturuyorsunuz , deponun kallavi ve şişkin olması bacaklar ile yönlendirme ve motosiklete hakim olmayı daha rahat kılıyor ve aynı zamanda beli yormuyor. Kimi aletler vardır misal , her gün çıkartmak istemezsin ; onun özel günleri olur . Bir Gs i işe gitmek için kullanmayız mesela , veya bir yz450 ile ekmek almaya gidemezsin o makinaların kendi habitatları zamanları var çünkü. Ama 25 zaten küçük bir yol makinesi olduğu için içini de yakmıyor insanın . 2 3 dakika ısıt ekmek al geri gel , scooter gibi aynı . Tasarım .ok göreceli ama bence oldukça yakışıklı ki keza ülkede hastası da bi hayli çokça. Benim için bu alet bütün tikleri dolduruyor . Keyif vermesi , işimi görmesi , süzülmesi , gazlaması , uzun yola gelmesi , yürütme maliyetinin uygun olması ile bana bildiğiniz eldiven oldu. Allah izin verirse çok uzun yıllar saklamak istiyorum . İlerde arabamın yanında dursun sürmesem bile parlatır parlatır izlerim :)

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
uff yapay zeka buraya da el atmış :ROFLMAO:
Admin, yapma böyle şeyler.

Motosikleti
250sr
bu bence seninle değil mt25 ile alakalı bir durum, ilginçtir ki mt25 sahibi olan tanıdıklarım imkanı olmasına rağmen değiştirmiyor ve uzun yıllar kullanıyor memnunlar, şikayetlerini dile getirirkende kız arkadaşının triplerini derdini anlatıyor gibi* sahiplenici bir şekilde yakınıyorlar nefret ederek değil, yoksa bu tarz insanların mı ilgisini çekiyor mt25 acaba, bütçem olduğunda kesinlikle deneyeceğim

Motosikleti
Honda CRF250L
Ben de crf250 yi, hafif motor, bu kilolarda başka alternatif bulamıyorum diye bir türlü değiştiremiyorum.
Ya evladıyelik olacak ya da modeli yükselteceğim bu gidişle :cool:

Rahmetli çok yakın bir abim hayabusa almıştı 2013 yılında, 99 model. Hayırlı olsun demek gelmiyordu içimden, okadar çirkin geliyordu.

Bir tur atmak için aldım, dönüşte pazarlığı yaptık, ertesi gün satışı

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ondan sonra sahibinden ciğerli MT25... Zorlanmamıştır :...... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
2, el piyasasını kendiniz düşürüyorsunuz... 14 devirde bağırta bağırta sürmek nedir ?..

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Mt25 ve R25 düşük hacimdeki en kuvvetli makineler. Sınıflarının ötesinde bir performans sunuyorlar ama sıradan çift silindir 650-800 cc bir makineyi de test edip iyice bir sürmeyi denemelisiniz. Motorunuz çok güzel ama daha da güzelleri var.

Motosikleti
Ns200
Çok uzun geldi okuyamadım. Bendeki durum daha çok "sürdüğün motosikletin seni hasta etmesi". Her gün acaba yeni arıza çıkaracak mı korkusu ankastremi tetikliyor

Motosikleti
Yamaha MT-25
Ondan sonra sahibinden ciğerli MT25... Zorlanmamıştır :...... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
2, el piyasasını kendiniz düşürüyorsunuz... 14 devirde bağırta bağırta sürmek nedir ?..
bütün devir bandına para verdim abi hepsini kullanıcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mt25 ve R25 düşük hacimdeki en kuvvetli makineler. Sınıflarının ötesinde bir performans sunuyorlar ama sıradan çift silindir 650-800 cc bir makineyi de test edip iyice bir sürmeyi denemelisiniz. Motorunuz çok güzel ama daha da güzelleri var.
abi 07 ve hornet 750 kullandım horneti çok beğendim ama yüksek hacim öğrenci iken maalesef yürütülmüyor .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar