Şüpheli Scooter Var...

Arakadaşlar yaklaşık 20 gündür, Moda'da terkedilmiş vaziyette bırakılmış bir scooter var. Scooter'ın sağı solu kurcalanmış durumda; arka tekerleğindeki zincir halatta herhangi bir yere bağlı değil. Ayrıca plakasıda yok... Bana oldukça şüpheli göründü. Sizde bir bakın derim. Motoru görmek isteyenler benimle temasa geçebilir.

spma0014hg8.jpg
[/URL][/IMG]

spma0015io4.jpg
[/URL][/IMG]

spma0016vg8.jpg
[/URL][/IMG]

cobett
adam şüpheli diyo sen 100 ytl diyosun olacak iş değil rs 151 i kim sana 100ytlye verir hemde

Karakola bildirdin mi paşam..

155 i arayın..Bildirin..:)

Arkadaş "ofline "mış yaw..:mrgreen:

eheheheee varsa parçaya ihtiyacı olan bi akşam yapıversin operasyonu ozman :):):):):))

kirkiye katılıyorum sök parçala sat yada başka biri yapsın
:)

belkide bir gariban nasıl yana yana arıyo bu motoru sizde söküp parçalanmasından satılmasından yanasınız.

naparsın işte kayazaki kardeş...milletin artık bu saatten sonra muhabbetine bile olsa gözü dönmüş...elden birşey gelmez...inş sahibi bulunur...yokmu bir gelişme...

eheheheee varsa parçaya ihtiyacı olan bi akşam yapıversin operasyonu ozman :):):):):))

kirkiye katılıyorum sök parçala sat yada başka biri yapsın
:)

:farao:

Arkadaşlar yanlış düşünüyorsunuz, bu motorun çalıntı olma ihtimali varmış, eğer çalıntıysa asıl sahibinin ne durumda olduğunu biraz tahmin edebilirsiniz herhalde...

Eğer çalıntıysa inşallah asıl sahibi sitemizdendir ve konuyu görüp motoruna kavuşur...

Valla ben polise durumu bildirdim gelip ilgilenmediler bile...sonrada kendimce etrafta araştırma yaptım, kimse sahibini bilmiyor motorun. Şu an hala yerinde duruyor. Gerçekten bu benim motoruma benziyor diyen varsa; benimle temasa geçsin...

umduklarını bulamamışlardır da ondan olabilir. Birde sadece gezmek için çalanlar var sıkılınca bırakıp başka motorların peşine düşüyorlar.

h2o

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şasi nosunu verin bana sahibinin adını soyadını buldurayim size

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vay be orda mı unutmuşuz?
moda parkında 2 bira içmeye gittiydik,
kaç hafta oldu yaya geziyoruz bu yüzden:)

başkası olsa çoktan götürürdü onu:) ama kalidor arkadaşım bizimle paylaşıyor :9 ne kadar güzel :) teşekkürler kalidor:) gelişmelerden bizi haberdar edersen seviniriz:) bi ara da dragstar vardı marmariste :):):)

Benim anlamadığım şey 20 gündür o motor orda ve hiçbi kimse ne alıp götürmüyo vede bi hırsız gecerken alıp gitmıo gercekten ilginnçç..

bide motor istanbulda yani düşünün artık.. bi sokaktan 20 günde hiçmi hırsız gecmez ya.. inş sahibi çıkar yazık belki yemedi içmedi aldı o motoru inş bulunur sahibi..:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar