süpersport motorsikletee başlamak istiyorum (125cc)

Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi ss'e başlamak istiyorum daha önceden elektirikli motor , scooter ve mobylet tecrübelerim var.(babam motor ustası)o yüzden 12 yaşımdan beri motorların her şeyini bilirim içli dışlıyım ve trafiğin cok sakin oldugu yerlerde alıştırma ve eğitim yaparız babamla. şuan 16 yaşındayim ve trafik-motor-sağlık gibi etkenlerin hepsini cok iyi biliyorum cok iyi eğitildim bu konuda.Fakat bu tecrubelerimin içinde hiçbiri bana ''vay anasını ne motormuş be'' dedirtmedi.Bu yüzden bende ss'in bu isteklerimi karşilayacaği görüşündeyim.
motorların gücünü cok iyi bildiğim için ''aman ya nolacak honda cbr 600 ne var sürmekte'' diyecek kadar cahil değilim.Hondalarin servisi oldugumuz için her teknik özelliğini bilirim ve en güvenlisi odur.Honda cbr 125 alacağim sona 250 sonra 600 sonrasindada kawasaki ye geçmeyi planlıyorum allah nasip ederse.vitesli motora ehliyetimi aldiğim gün başlayacağim ve hemen bir motor alacağim .coğunuzun başlama tecrübesi vardir ne yapmaliyim ne yapmamaliyim anlatmanizi istiyorum şu 2 yıl içinde hepsini güvenli bi ortamda öğrenmeye calişacağim (HIZ TUTKUM YOKTUR MAHALLEYİ İNLETMEK GİBİ BİR FANTAZİMDE YOK FAKAT CBR 125 GİBİ ŞEKİL OLSUN İSTİYORUM KONFOR VE GÜÇ OLSUN İSTERİM İLLA HIZLI DİYE HIZ YAPACAK DEĞİLİM bu kriterlere uygun birşey istiyorum ve önerilere açığım ZATEN MOTORU ALMADAN ONCE 1000 TLYİ KASK ELDİVEN ÜST VE ALT İÇİN HARCAYACAM ONCE GÜVENLİK:):):):):):)

Sen önce yaşını doldur ehliyetini al,
Bir senede tecrübe yaşadıktan sonra üçüncü senede böyle konu açabilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar