SuperSport modellere Photoshop renk uygulamaları

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yha altlarında bmv var fazla bişey yapamıyolar altında bu olsa anamızı aglatırlar yhaa

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
onu kullanmaları için çok çalışmalrılazım yaaa:queen::queen:

gördum dedım bune polıs buna bınerse bız neye bınıcez korktum bır an
guzel olmuş yanlara canta koysaydın :mrgreen:

Bende bi resim ekliyim bari:p
217970qo3.jpg

:)))
Harika bir çalışma ama ehhh yaş ilerleyince polisler sağolsun patır patır takılmıyorlar :)
Hatta yol veren bile oluyor :)
O yüzden neye isterlerse ona binebilirler :)

Bende gerçek sanıp üzülmüştüm, patır patır patlar bunlar diye :cherry:

:silent::silent::silent::silent: herkesten güzel ve rencide etmeyen mesaj gelirken seninki biraz itici geldi bi polis dostu olarak, kişisel problemlerimizi böyle konuya bulaştırmamakta fayda var diye düşünüyorum eminimki ben yanlış anlamışımdır... kazasız belasız....

slm ben kapodokya ürgüpten burda tek trafık polıs arabası var oda renault 12 önce arabaların modelını yukseltsınlerde bı ıse yarasınlar bızım polısler ne anlar motor kullanmaktan onlar azında sıgarayla devrıye dolasınlar ( öylede yapıyolar satem)
:queen:

Üzerinede polisde koymamak lazım o zaman daha hızlı gider..:queen:
eğlenceli bir çalışma

evet :mrgreen: e-5 üstündeym tanık oluyorum adamlar varaderolrla-bmw lerle son gaz gidiolar birde 3 lü oluyorlar kapışıyorlar fln :::150:: bunları aman vermesinler abi ellerine :queen

abartmayalım görkem.:queen:

Alttaki resim forumumuzdan alıntıdır.:)
727080724d692fc2af4rw.jpg

Yakışır aslında be....:)

Bu arada polisimizi neden küçük gördüğünüzü anlayamadım.
Bu birimdekiler canavar gibi eğitim alıyorlar.
Hani düşerler müşerler demişsiniz ama yolda bi kapışın isterseniz.
Bakalım kim düşüyor? :)

Bence de yakışır hemde aslanlar gibi olur ancak eğitimlerini 150CC bir motor ile aldıklarını ve eğitim sırasında verilen motoru 1 ay bile süremediklerini duyunca üzülmemek elde değil.:pr:

Kullanamayanı, zorlananı gördüm ama öyle hor kullanan hiç görmedim desem yeridir.
Ayrıca motora para vermedikleri doğru ancak, motorda meydana gelebilecek hasarları ceplerinden karşıladıklarını hatırlatmak isterim.

3382416012006174733xa4.jpg

Kopya vereyim :p

Kesinlikle doğru ve ayrıca ne bellikleri var nede doğru düzgün eldivenleri, her türlü (kask, üni forma ve askeri tipteki botları hariç..) aslında olması gereken ekipmanları eksik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar